'Napoli gaat hard en wil twee Rode Duivels inlijven' | OneFootball

'Napoli gaat hard en wil twee Rode Duivels inlijven' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 June 2024

'Napoli gaat hard en wil twee Rode Duivels inlijven'

Article image:'Napoli gaat hard en wil twee Rode Duivels inlijven'

Napels probeert opnieuw een topteam te bouwen na een zeer lastig seizoen. Antonio Conte heeft zeggenschap als het gaat om transfers en hij wil er heel graag Belgen bij. Niet één Rode Duivel, maar wel twéé Rode Duivels zouden op komst zijn.

Enkele weken geleden spraken we al over de interesse van Napoli in Aster Vranckx. Maar door het gebrek aan een coach voor het komende seizoen bleef dit allemaal nog vrij hypothetisch.


OneFootball Videos


Echter, volgens de Corriere dello Sport is Antonio Conte perfect op één lijn met de Napoli-rekruteerders wat betreft de Rode Duivel.

De krant schrijft dat Conte met name zijn vermogen waardeert om te verdedigen en tegelijkertijd de aanval te ondersteunen.

Vranckx op weg naar Napels

Aster Vranckx gaat zijn laatste contractjaar in bij Wolfsburg, waar hij nog steeds afwisselt tussen de bank en de basisopstelling. Let op, als hij naar Napoli komt: het team zal volgend seizoen niet in Europa spelen en zal dus minder gelegenheid hebben om het team te roteren.

Antonio Conte steunt ook Romelu Lukaku, met wie de samenwerking bij Inter vruchten heeft afgeworpen. Zullen ze Cyril Ngonge volgend seizoen ook verwelkomen?

View publisher imprint