‘Mogelijk slecht nieuws voor Ten Hag, Manchester United identificeert opvolger in Premier League’ | OneFootball

‘Mogelijk slecht nieuws voor Ten Hag, Manchester United identificeert opvolger in Premier League’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·14 May 2024

‘Mogelijk slecht nieuws voor Ten Hag, Manchester United identificeert opvolger in Premier League’

Article image:‘Mogelijk slecht nieuws voor Ten Hag, Manchester United identificeert opvolger in Premier League’

Manchester United ziet in Thomas Frank een mogelijke opvolger van Erik ten Hag, schrijft The Telegraph. Volgens de krant heeft de clubleiding nog geen beslissing genomen over de toekomst van de Nederlander op Old Trafford.

Frank is sinds 2018 als hoofdtrainer werkzaam bij Brentford en maakt daar een goede indruk. De Deense oefenmeester heeft al een bestaande relatie met mede-eigenaar Ineos en zou voor de investering van het bedrijf al gesprekken hebben gevoerd met Sir Dave Brailsford, directeur sportzaken bij Ineos.


OneFootball Videos


Volgens de krant betekent dit overigens niet dat Manchester United een beslissing heeft genomen over de toekomst van Ten Hag. De Nederlander maakt nog altijd kans op het winnen van de FA Cup. Daarvoor moet in de finale op 25 mei wel worden afgerekend met stadgenoot Manchester City.

Mocht Manchester United kiezen voor een toekomst met Frank, zal hij niet de rol van manager maar van hoofdtrainer gaan bekleden, waarmee hij zich enkel op het team zal richten. Directeur sportzaken Dan Ashworth en technisch directeur Jason Wilcox nemen onderdelen als transfers onder hun hoede. Volgens de krant kijken the Red Devils naar een trainer als Frank om de club weer opnieuw op te bouwen, in plaats van iemand die alleen als oplossing op korte termijn geldt.

View publisher imprint