Mbappé dolt na Frankrijk - Polen met oud-ploeggenoot: 'Hij ziet er beter uit dan die van jou!' | OneFootball

Mbappé dolt na Frankrijk - Polen met oud-ploeggenoot: 'Hij ziet er beter uit dan die van jou!' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·29 June 2024

Mbappé dolt na Frankrijk - Polen met oud-ploeggenoot: 'Hij ziet er beter uit dan die van jou!'

Article image:Mbappé dolt na Frankrijk - Polen met oud-ploeggenoot: 'Hij ziet er beter uit dan die van jou!'

Een hilarisch onderonsje tussen Kylian Mbappé en zijn voormalig ploeggenoot Marcin Bulka na het duel tussen Frankrijk en Polen duikt op op sociale media. De Poolse keeper maakt een opmerking over de gebroken neus van de Franse superster, die met een kwinkslag reageert.

Mbappé en Bulka stonden tussen 2020 en 2022 samen onder contract bij Paris Saint-Germain, dat de Poolse doelman in die periode meermaals verhuurde en uiteindelijk verkocht aan OGC Nice. Afgelopen dinsdag troffen de voormalig ploeggenoten elkaar toen Frankrijk en Polen het in de derde groepswedstrijd op het EK tegen elkaar opnamen.


OneFootball Videos


Na afloop van de wedstrijd, die eindigde in een 1-1 gelijkspel, zochten Mbappé en Bulka elkaar achter de schermen nog even op. "Je neus is niet krom", brengt de Pool het gesprek op het reukorgaan van Mbappé, die hij brak in de openingswedstrijd met Oostenrijk - wat hem het duel met Nederland kostte. "Nee, het gaat goed, kijk maar", reageert de Fransman. "Hij ziet er beter uit dan die van jou", lacht de aanwinst van Real Madrid vervolgens.

Bulka brak zelf in maart van dit jaar zijn neus na een ongelukkige botsing met Pablo Rosario, zijn ploeggenoot bij OGC Nice die momenteel in verband wordt gebracht met Ajax. Dat gebeurde uitgerekend in het de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinale van de Coupe de France. De Parijzenaars wonnen dat duel met 3-1, Mbappé nam de openingstreffer voor zijn rekening.

View publisher imprint