Johan Derksen vernietigt Oranje-ster: ‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’ | OneFootball

Johan Derksen vernietigt Oranje-ster: ‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 June 2024

Johan Derksen vernietigt Oranje-ster: ‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’

Article image:Johan Derksen vernietigt Oranje-ster: ‘Als Koeman niks doet, staan voor lul in de hele wereld!’

Johan Derksen heeft zich andermaal zeer kritisch uitgelaten over de haarband van Memphis Depay. De televisiepersoonlijkheid van Vandaag Inside ergert zich groen en geel aan het accessoire van de Oranje-aanvalsleider en brandt hem tijdens de uitzending van maandagavond dan ook finaal af.

“Ik zit naar een EK te kijken, maar dan zie ik één speler met zo’n kolderieke haarband, en dat is Memphis”, begint De Snor. “Ik hou nooit van die spelers die dan op willen vallen. Dat is hij dan weer… Het stelt niks voor en waar maak je je druk om? Nou, het wordt nu een soort commercieel geval. Hij heeft er alweer een getal tien op laten borduren en de woorden ‘who cares’… Nou, ik ‘care’ zolang hij niet goed speelt”, gaat de analist verder.


OneFootball Videos


“In heel Nederland vielen die hoofdbanden de deur uit. Ik zie die als-clown-verkleedde-Oranje-supporters tegenwoordig allemaal met een hoofdband lopen. Maar ik had het als ik Ronald Koeman was verboden!”, hekelt Derksen vervolgens. “Als morgen acht spelers met een hoofdband aankomen kan Koeman niks doen en staan we voor lul in de hele wereld!”

View publisher imprint