Johan Derksen fileert Koeman: ‘Je staat niet alleen die lul te woord! Dit is niet goed, hè!’ | OneFootball

Johan Derksen fileert Koeman: ‘Je staat niet alleen die lul te woord! Dit is niet goed, hè!’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·27 June 2024

Johan Derksen fileert Koeman: ‘Je staat niet alleen die lul te woord! Dit is niet goed, hè!’

Article image:Johan Derksen fileert Koeman: ‘Je staat niet alleen die lul te woord! Dit is niet goed, hè!’

Johan Derksen vindt het ongelofelijk dat Ronald Koeman woensdagavond geen oog had voor De Telegraaf-presentator Pim Sedee. De journalist wilde de bondscoach, na afloop van de training, een vraag stellen, maar werd finaal genegeerd.

“Dit is niet goed, hè! Natuurlijk moet je gewoon even stil gaan staan…”, begint Derksen, die vervolgens met een opvallende naam komt voor Sedee. “Die lul die daar staat, want Koeman vindt hem een lul. Die sta je niet alleen te woord, maar alle mensen die morgen De Telegraaf willen lezen!”, gaat De Snor verder.


OneFootball Videos


“Dan denk ik: over een week begint de Tour de France. Die gasten fietsen tweehonderdvijftig kilometer, wat wij met de auto al ver vinden, en meteen hebben zij hun verhaal klaar”, vergelijkt Derksen. Wilfred Genee denkt te weten waarom Koeman zo reageerde: “Hij was boos over de vraag van Valentijn Driessen.”

Driessen is een collega van Sedee bij De Telegraaf. “Laat gaan, joh! Je weet inmiddels toch wel van Valentijn dat hij probeert te prikken”, zegt René van der Gijp. “Dat vind ik nou ook”, sluit Derksen het onderwerp af.

View publisher imprint