Jahanbakhsh zoekt nog altijd naar nieuwe club: "Op een hoogtepunt afgesloten" | OneFootball

Jahanbakhsh zoekt nog altijd naar nieuwe club: "Op een hoogtepunt afgesloten" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 August 2024

Jahanbakhsh zoekt nog altijd naar nieuwe club: "Op een hoogtepunt afgesloten"

Article image:Jahanbakhsh zoekt nog altijd naar nieuwe club: "Op een hoogtepunt afgesloten"

Alireza Jahanbakhsh zit nog atlijd zonder club nadat zijn contract bij Feyenoord afgelopen maand tot een einde kwam. De 31-jarige rechtsbuiten zou wel al meerdere aanbiedingen hebben gehad uit bijvoorbeeld het Midden-Oosten, maar hij heeft nog ambities voor een langer avontuur op het hoogste niveau in Europa.

"Ik ben nog steeds ambitieus", begint Jahanbakhsh dan ook in gesprek met het Italiaanse Numero Diez. "Ik heb al in de Premier League gespeeld, maar ook de Serie A en de Bundesliga zijn competities waar ik graag speel. We hebben al wel contact gehad met clubs uit deze competities. Andere landen heb ik afgewezen, omdat ik nog sportieve doelen heb om te bereiken in mijn carrière. Ik zou absoluut graag in Europa willen blijven."


OneFootball Videos


"Vorig seizoen was ik actief in de Champions League en heb ik daar mijn eerste doelpunt in gescoord", vervolgt de Iraniër. "Ik kan nog steeds op een hoog niveau spelen en op mijn best presteren: daarom heb ik tegen mijn management gezegd dat ik mijn ambitie wil blijven stimuleren." Jahanbakhsh kon vorig seizoen ook al vertrekken uit Rotterdam, maar wilde toen ook juist nog in het hoogste Europese toernooi zijn speelminuten maken.

Hervorming van het team

Uiteindelijk zorgde het vertrek van de trainer ervoor dat ook Jahanbakhsh definitief vertrok bij Feyenoord. "Toen Arne Slot naar Liverpool ging, drong de club aan op een hervorming van de ploeg, dus besloot ik een nieuw avontuur te kiezen. Het was een goed gesprek met de club. Toen we spraken, begrepen we dat dit de beste keuze zou zijn voor beide partijen. Ik heb in mijn carrière drie jaar bij de club doorgebracht en ik heb het op een hoogtepunt afgesloten door de beker te winnen. Ik geloof dat het niet beter kan dan dit."

View publisher imprint