Gernot Trauner hoopt wedstrijd tegen Nederlands elftal te halen | OneFootball

Gernot Trauner hoopt wedstrijd tegen Nederlands elftal te halen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 June 2024

Gernot Trauner hoopt wedstrijd tegen Nederlands elftal te halen

Article image:Gernot Trauner hoopt wedstrijd tegen Nederlands elftal te halen

Gernot Trauner is uitgevallen met een blessure in de tweede helft van de wedstrijd tussen Polen en Oostenrijk. De verdediger van Feyenoord moest zich na een klein uur laten vervangen.

Trauner liep zijn blessure op tijdens een duel om de bal met Jakub Moder. Hij liet zich even behandelen op het veld, om daarna toch gewisseld te worden. De kans bestaat dat Trauner dinsdag ontbreekt tegen het Nederlands elftal.


OneFootball Videos


Het is al het tweede potentieel slechte blessurenieuws voor Feyenoord op vrijdag, nadat Dávid Hancko naar zijn lies greep tijdens Slowakije – Oekraïne.

Voor Trauner kwam een vroegtijdig en teleurstellend einde aan een wedstrijd die zo goed begon, met een kopdoelpunt van de verdediger. Kevin Danso was de vervanger van Trauner. Aan de kant van Polen was er tegelijkertijd goed nieuws: Robert Lewandowski kwam binnen de lijnen en maakte zijn eerste minuten van het EK. Op het moment van de wissels stond het 1-1; uiteindelijk won Oostenrijk met 1-3.

Gernot Trauner heeft goede hoop de wedstrijd tegen het Nederlands elftal te halen. De verdediger van Oostenrijk zegt dat hij tegen Polen geen hamstringblessure heeft opgelopen, hoewel het daar wel op leek. "Ik hoop dat ik snel weer kan aansluiten bij de groep. Het was niet de hamstring, maar een andere spier. En ik hoop dat die alleen stijf is geworden. Dat gaan we de komende dagen bekijken."

View publisher imprint