Geen stap naar Feyenoord, maar Yankuba Minteh verlaat Newcastle United spoedig | OneFootball

Geen stap naar Feyenoord, maar Yankuba Minteh verlaat Newcastle United spoedig | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 June 2024

Geen stap naar Feyenoord, maar Yankuba Minteh verlaat Newcastle United spoedig

Article image:Geen stap naar Feyenoord, maar Yankuba Minteh verlaat Newcastle United spoedig

Yankuba Minteh hoopt deze zomer de stap te zetten naar het Engelse Everton, zo weet transferexpert Fabrizio Romano zondagavond te melden. De Gambiaan werd vorig seizoen aan Feyenoord, maar doordat de kans groot lijkt dat Newcastle United de pijlsnelle aanvaller verkoopt, maken de Rotterdammers geen kans om Minteh langer te behouden.

Romano meldt maandagochtend dat Minteh de voorkeur heeft uitgesproken om bij Everton aan de slag te gaan. Newcastle United, de werkgever van de Gambiaan, is daar inmiddels over geïnformeerd. Het is aan de club uit Liverpool om de onderhandelingen op te starten, waarbij het lijkt te gaan om een permanente transfer en niet om een huurdeal. Everton moet overigens niet te lang wachten, want er is veel interesse voor Minteh.


OneFootball Videos


Olympique Lyon heeft vorig weekend namelijk contact gelegd met Minteh, maar de voorkeur van de rechtsbuiten ligt bij Everton. Dat heeft mede te maken met het feit dat Minteh in Liverpool de kans krijgt om zich op Premier League-niveau te bewijzen. Voor Feyenoord zal het kleine beetje hoop dat technisch directeur Dennis te Kloese had om Minteh te behouden, inmiddels wel verdwenen zijn.

De Rotterdammers hoopten de vleugelaanvaller langer te behouden. Minteh heeft een goed seizoen achter de rug in Rotterdam-Zuid en Feyenoord zou graag een speler met zoveel kwaliteiten bij de groep houden. Dat Minteh nu niet op huurbasis vertrekt, maar vermoedelijk verkocht wordt, zorgt ervoor dat Feyenoord kansloos is.

View publisher imprint