Fikse aderlating voor PSV: Bosz langer zonder sterkhouder Veerman | OneFootball

Fikse aderlating voor PSV: Bosz langer zonder sterkhouder Veerman | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 October 2024

Fikse aderlating voor PSV: Bosz langer zonder sterkhouder Veerman

Article image:Fikse aderlating voor PSV: Bosz langer zonder sterkhouder Veerman

Peter Bosz kan langer dan verwacht geen beroep doen op middenvelder Joey Veerman. Volgens De Telegraaf staat de middenvelder van de Eindhovenaren langer langs de kant met een liesblessure dan aanvankelijk werd gehoopt. PSV kan naar verluidt nog zeker een maand niet beschikken over Veerman.

Bronnen rond het Nederlands elftal en PSV bevestigen aan De Telegraaf dat Veerman ook een streep moet zetten door de komende interlandperiode. Dit betekent dat de middenvelder namens de Eindhovenaren ook nog een streep moet zetten door het Champions League-duel met Girona. Eerder al was bekend dat de middenvelder het duel tegen Paris Saint-Germain in het miljardenbal aan zich voorbij moest laten gaan.


OneFootball Videos


Veerman viel in het uitduel met Willem II (0-2) geblesseerd uit. Na 68 minuten verzond de 25-jarige middenvelder een lange bal, waarna hij direct naar zijn lies greep. De zestienvoudig Oranje-international werd tijdens die wedstrijd direct vervangen door Isaac Babadi. Vrij snel werd duidelijk dat het om een liesblessure ging en dat Veerman een maand uit de roulatie zou zijn

View publisher imprint