‘Feyenoord jaagt op tweetal Ajax-talenten en doet contractvoorstellen’ | OneFootball

‘Feyenoord jaagt op tweetal Ajax-talenten en doet contractvoorstellen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·1 July 2024

‘Feyenoord jaagt op tweetal Ajax-talenten en doet contractvoorstellen’

Article image:‘Feyenoord jaagt op tweetal Ajax-talenten en doet contractvoorstellen’

Feyenoord wil Tim en Nick de Koning wegplukken bij Ajax. De broers, die respectievelijk vijftien en zeventien jaar oud zijn, hebben beiden een contractaanbieding ontvangen van de Rotterdammers, die nu met ze in gesprek zijn.

Volgens Ajax Showtime heeft Feyenoord een aanbieding neergelegd bij de broertjes De Koning. Tim, die afgelopen seizoen voor Ajax Onder 15 speelde, staat al langer in de belangstelling van de nummer twee van Nederland. Afgelopen seizoen maakte de middenvelder die ook achterin kan spelen indruk bij het jeugdelftal. Inmiddels lijkt een overstap naar Rotterdam dus realistisch te worden.


OneFootball Videos


Naast Tim moet Ajax nu ook vrezen voor het vertrek van de oudere Nick de Koning. De middenvelder kwam afgelopen seizoen uit voor Ajax Onder 17, maar moest het daar regelmatig doen met een reserverol. Hij maakte wel indruk op de Future Cup, maar kon door een blessure niet meedoen op de laatste dag van het toernooi.

Volgens het medium lijken de broertjes De Koning ook daadwerkelijk te vertrekken uit Amsterdam. Feyenoord zou namelijk een contractvoorstel met daarbij een mooi toekomstplan hebben neergelegd bij het tweetal.

View publisher imprint