Ex-spits van Anderlecht en Beerschot gelinkt aan Sporting Hasselt | OneFootball

Ex-spits van Anderlecht en Beerschot gelinkt aan Sporting Hasselt | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12 June 2024

Ex-spits van Anderlecht en Beerschot gelinkt aan Sporting Hasselt

Article image:Ex-spits van Anderlecht en Beerschot gelinkt aan Sporting Hasselt

Sporting Hasselt speelt volgend seizoen naar eerste nationale. Maar de ambitie ligt duidelijk nog verder.

Sporting Hasselt werd overgenomen door Sam Kerkhofs en Rik Verheye. Ze dwongen in hun eerste jaar als voorzitter meteen de promotie naar de hoogste amateurafdeling af.


OneFootball Videos


Maar daar stoppen de ambities duidelijk niet. Kerkhofs en Verheye willen ook volgend seizoen meedoen voor de prijzen en de promotie.

Volgens Gazet van Antwerpen toont Sporting Hasselt de nodige interesse in de 25-jarige Jorn Vancamp. De ex-spits van Anderlecht en Beerschot was bij La Louvière aan de slag vorig seizoen.

In eerste nationale scoorde hij voor de Waalse club dit seizoen maar liefst 21 doelpunten. Hij heeft een optie voor een extra seizoen in zijn contract, maar die zou niet gelicht worden.

Vancamp bereikte volgens de krant geen overeenkomst voor een verlengd verblijf bij de Henegouwse club. Verschillende clubs informeerden al, waaronder dus ook Sporting Hasselt.

Bij La Louvière zou ook Mike van Hamel plaats moeten maken. Het contract van de doelman loopt eind deze maand af, maar ook hij kon geen nieuwe overeenkomst afdwingen.

View publisher imprint