Driessen verwacht gevolgen voor Oranje: ‘Dat zou een uitstekende straf zijn’ | OneFootball

Driessen verwacht gevolgen voor Oranje: ‘Dat zou een uitstekende straf zijn’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 June 2024

Driessen verwacht gevolgen voor Oranje: ‘Dat zou een uitstekende straf zijn’

Article image:Driessen verwacht gevolgen voor Oranje: ‘Dat zou een uitstekende straf zijn’

Volgens Valentijn Driessen moet het Nederlands elftal worden gestraft voor de blamage tegen Oostenrijk van dinsdagavond. Daags na de nederlaag in Berlijn staat er een oefenwedstrijd tegen TSV Havelse op het programma. De journalist vindt dat de A-selectie die wedstrijd moet spelen.

“Misschien moeten ze gaan oefenen een keertje, misschien tegen TSV Havelse”, begint Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. Daags na de nederlaag tegen Oostenrijk speelt Oranje een oefenwedstrijd tegen de ploeg uit de Regionalliga Nord, het vierde Duitse niveau. “Dat is ook een beetje het niveau waar je op zit.”


OneFootball Videos


Wanneer Pim Sedee aangeeft dat hij ervan uitgaat dat de reserves in dat duel zullen spelen om wedstrijdritme op te doen, gaat Driessen daar tegenin. “Na gisteren neem ik aan van niet. Dan is het gewoon het A-team. Dat zou natuurlijk een uitstekende straf zijn.” Mike Verweij ziet het niet zo zitten in het voorstel van Driessen. “Dat zou heel slim zijn met het oog op blessures”, stelt hij sarcastisch.

View publisher imprint