Deal die zo goed als rond was met Club Brugge, nu op weg naar Franse topclub | OneFootball

Deal die zo goed als rond was met Club Brugge, nu op weg naar Franse topclub | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11 July 2024

Deal die zo goed als rond was met Club Brugge, nu op weg naar Franse topclub

Article image:Deal die zo goed als rond was met Club Brugge, nu op weg naar Franse topclub

Er is nu toch een transfer van Ngal'ayel Mukau op til. De middenvelder van KV Mechelen stond op het punt naar Club Brugge te trekken, maar zijn bestemming lijkt nu in Frankrijk te liggen.

Ngal'ayel Mukau kon afgelopen seizoen heel wat indruk maken bij KV Mechelen. Het 19-jarige talent begon met heel wat invalbeurten, maar werkte zich op tot vaste basisspeler.


OneFootball Videos


Zijn prestaties hebben dan ook heel wat interesse opgewekt. Uiteindelijk leek Club Brugge het met het talent te gaan lopen. Er was al een overeenkomst gevonden.

Blauw-zwart zou zo'n vijf miljoen euro + één miljoen aan bonussen betalen voor de 19-jarige middenvelder. Maar die deal sprong op het laatste moment af omdat blauw-zwart een probleem zou gevonden hebben bij zijn medische testen, al is dat niet bevestigd.

Intussen werd hij al gelinkt aan het Italiaanse Parma, maar zijn bestemming zou nu toch korter bij huis zijn. Het Franse Lille toont grote interesse en heeft de gesprekken met zijn entourage al opgestart.

Goed nieuws ook voor KV Mechelen en technisch directeur Tim Matthys. Die kan het geld van de transfer goed gebruiken om de kern verder te versterken.

View publisher imprint