‘Borussia Dortmund volgt Schouten, maar geeft voorkeur aan andere middenvelder’ | OneFootball

‘Borussia Dortmund volgt Schouten, maar geeft voorkeur aan andere middenvelder’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 June 2024

‘Borussia Dortmund volgt Schouten, maar geeft voorkeur aan andere middenvelder’

Article image:‘Borussia Dortmund volgt Schouten, maar geeft voorkeur aan andere middenvelder’

Borussia Dortmund is nog altijd geïnteresseerd in de diensten van Jerdy Schouten. Toch geeft de verliezend Champions League-finalist de voorkeur aan Pascal Groß van Brighton & Hove Albion, zo weet Florian Plettenberg van het Duitse Sky.

Volgens Plettenberg volgt Borussia Dortmund de verrichtingen van Schouten nog altijd op de voet. Die Borussen willen namelijk een nieuwe controlerende middenvelder. Toch is de PSV’er geen eerste keuze bij de Duitsers. Die willen namelijk eerst proberen om Groß los te weken bij Brighton.


OneFootball Videos


Op maandag kwam al naar buiten dat Dortmund Schouten op het lijstje heeft staan. Naast de PSV’er zouden ook twee andere spelers met een verleden in de Eredivisie in beeld zijn bij de Champions League-finalist. Ze zouden namelijk ook voormalig NEC-speler Ferdi Kadioglu en Yankuba Minteh, die vorig seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde, volgen.

Of een transfer voor Schouten ervan gaat komen, valt nog te bezien. De controleur maakte afgelopen zomer de overstap van Bologna naar PSV, waar hij nog een contract tot medio 2028 heeft. Namens de Eindhovenaren speelde hij veertig duels in alle competities en werd hij landskampioen, wat hem op het EK een basisplaats in Oranje heeft opgeleverd.

View publisher imprint