Bevestigd: ondanks de twijfel bij Standard, zal jongeling uiteindelijk toch vertrekken | OneFootball

Bevestigd: ondanks de twijfel bij Standard, zal jongeling uiteindelijk toch vertrekken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 August 2024

Bevestigd: ondanks de twijfel bij Standard, zal jongeling uiteindelijk toch vertrekken

Article image:Bevestigd: ondanks de twijfel bij Standard, zal jongeling uiteindelijk toch vertrekken

Standard is nog niet klaar met zijn uitgaande mercato deze zomer. Sacha Bansé zou de volgende kunnen zijn die de deur op Sclessin achter zich dicht trekt.

Standard maakt een bemoedigende seizoensstart op verschillende vlakken, ondanks de nederlaag afgelopen weekend tegen Kortrijk, de eerste in 2024-2025.


OneFootball Videos


Naast inkomende transfers zijn enkele jonge spelers erin geslaagd om een plek te veroveren in het A-elftal. Zoals Sacha Bansé, die terugkeerde na zijn uitleenbeurt aan Valenciennes vorig seizoen.

Sacha Bansé (Standard) naar Greuther Furth

De 23-jarige defensieve middenvelder kwam in actie als invaller tijdens de eerste twee speeldagen van het kampioenschap, voordat hij weer op de reservebank belandde.

Standard zou hem echter kunnen laten vertrekken voor het einde van de zomerse transferperiode, maar niet voor eender welke prijs. De Luikse club had eerder al meerdere aanbiedingen van het Duitse Greuther Furth al afgewezen.

Zoals La Dernière Heure onthult, zou Greuther Furth opnieuw interesse hebben getoond en dicht bij het afronden van de transfer zijn, die deze week nog zou kunnen plaatsvinden.

View publisher imprint