'Atlético Madrid meldt zich met nieuw, verbeterd bod op Hancko bij Feyenoord' | OneFootball

'Atlético Madrid meldt zich met nieuw, verbeterd bod op Hancko bij Feyenoord' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 August 2024

'Atlético Madrid meldt zich met nieuw, verbeterd bod op Hancko bij Feyenoord'

Article image:'Atlético Madrid meldt zich met nieuw, verbeterd bod op Hancko bij Feyenoord'

Atlético Madrid heeft een nieuw, verbeterd bod bij Feyenoord op verdediger Dávid Hancko neergelegd, zo melden Spaanse media. Volgens journalist Santi Aouna (Foot Mercato) heeft de Spaanse topclub inmiddels niet minder dan 30 miljoen euro over voor de 26-jarige Slowaakse verdediger, die in De Kuip nog vastligt tot medio 2028.

Het genoemde bedrag zou in de toekomst bovendien mogelijk nog verder op kunnen lopen. Atléti zou Feyenoord namelijk ook een percentage van de transfersom bij een toekomstige doorverkoop van Hancko in het vooruitzicht hebben gesteld. Volgens Foot Mercato worden er momenteel 'privé-onderhandelingen' tussen beide clubs gevoerd.


OneFootball Videos


Hancko speelde afgelopen zomer een zeer verdienstelijk EK met Slowakije. Opgeteld bij zijn uitstekende prestaties in het shirt van Feyenoord maakt dat de Slowaak een meer dan interessante speler voor Atlético, dat bezig is het elftal van trainer Diego Simeone van een grondige renovatie te voorzien. Zo nam de club afscheid van spelers als Álvaro Morata (AC Milan), Stefan Savic (Trabzonspor), João Félix (Chelsea) en Memphis Depay (clubloos). Daar staat de komst van onder meer Julián Álvarez (Manchester City), Conor Gallagher (Chelsea), Robin Le Normand (Real Sociedad) en Alexander Sørloth (Villarreal) tegenover.

Afgelopen maandag liet Hancko zich tegenover het Algemeen Dagblad nog uit over de kans dat hij deze zomer naar de tweede club van Madrid zou verkassen. Volgens de Slowaak was op dat moment 'alles rustig' en was de interesse in zijn persoon 'verflauwd', waardoor hij zich volop focuste op zijn derde seizoen in De Kuip. Een dag eerder liet hij in het uitduel bij PEC Zwolle (1-5 winst) zijn eerste doelpunt van het seizoen aantekenen.

View publisher imprint