Aankondiging in Eindhoven: PSV maakt nieuwe nummer tien bekend | OneFootball

Aankondiging in Eindhoven: PSV maakt nieuwe nummer tien bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 May 2024

Aankondiging in Eindhoven: PSV maakt nieuwe nummer tien bekend

Article image:Aankondiging in Eindhoven: PSV maakt nieuwe nummer tien bekend

Noa Lang speelt vanaf volgend seizoen met rugnummer tien bij PSV. De vleugelspeler speelde afgelopen seizoen nog met nummer zeven, maar zal vanaf komend seizoen dus een ander nummer op de rug dragen.

Volgend seizoen zal lang met nummer tien op zijn rug gaan spelen. Eigenlijk wilde hij dit rugnummer bij zijn komst in 2023 al gaan dragen, maar dat was toen nog in bezit van Xavi Simons, die pas later in de zomer terugkeerde bij Paris Saint-Germain. Destijds hoopte Lang alsnog te wisselen naar nummer tien, maar door de grote hoeveelheid shirts die al waren verkocht met zijn naam en nummer zeven, besloot hij niet te wisselen.


OneFootball Videos


Nu zijn eerste seizoen in Eindhoven achter de rug is, vond Lang het een geschikt moment om alsnog van rugnummer te wisselen. Opvallend aan deze wissel is dat het shirt met nummer tien afgelopen seizoen nog werd gedragen door Malik Tillman, de Amerikaanse huurling van Bayern München. Eerder deze maand nam PSV hem definitief over, maar zijn rugnummer verliest de middenvelder dus wel. Met welk nummer Tillman komend seizoen zal spelen, is nog niet bekend.

View publisher imprint