Villarreal hakt knoop door over mogelijke terugkeer Arnaut Danjuma naar PSV | OneFootball

Villarreal hakt knoop door over mogelijke terugkeer Arnaut Danjuma naar PSV | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·31. Juli 2024

Villarreal hakt knoop door over mogelijke terugkeer Arnaut Danjuma naar PSV

Artikelbild:Villarreal hakt knoop door over mogelijke terugkeer Arnaut Danjuma naar PSV
Artikelbild:Villarreal hakt knoop door over mogelijke terugkeer Arnaut Danjuma naar PSV

© Imago

Arnaut Danjuma leek opnieuw te mogen vertrekken bij Villarreal. Na eerder te zijn uitgeleend aan Everton en Tottenham Hotspur had nu PSV sluimerende interesse. Trainer Marcelino García Toral lijkt daar echter een stokje voor te gaan steken. De Spanjaard wil de buitenspeler een nieuwe kans geven en lijkt niet mee te werken aan een vertrek van Danjuma.


OneFootball Videos


Deze zomer keerde Danjuma weer terug bij Villarreal, waar hij nog tot medio 2026 onder contract staat. De zesvoudig Oranje-international leek echter weinig perspectief op speeltijd te hebben bij de Spaanse subtopper. PSV zou 'sluimerende interesse' hebben, maar het jaarsalaris van naar verluidt ruim drie miljoen euro vormt een groot obstakel voor de Eindhovense club.

Dat niet alleen. Trainer Marcelino is erg te spreken over de houding van Danjuma op de trainingen, meldt AS. De oefenmeester staat erom bekend spelers een nieuwe kans te willen geven, waar andere clubs geen toekomst meer zien in deze overbodige spelers. Danjuma moet de volgende speler zijn die een nieuwe kans gaat krijgen in Spanje. Zijn motivatie en instelling zouden Marcelino ervan hebben overtuigd dat Danjuma nog een toekomst heeft bij Villarreal.

El Submarino Amarillo betaalde in 2021 een bedrag van 23,5 miljoen euro om Danjuma los te weken bij Bournemouth. Hoewel de aanvaller een prima start kende in Spanje met 16 treffers in 34 wedstrijden, raakte Danjuma al gauw uit beeld bij Villarreal. Uitleenbeurten aan Tottenham Hotspur en Everton volgden, waarna Danjuma deze zomer terugkeerde naar Spanje.

Voor Marcelino is er dan ook flink wat werk aan de winkel. Waar de aanvaller in 2023 nog een ETV van 38,3 miljoen euro vertegenwoordigde, is zijn waarde sindsdien met meer dan dertig miljoen euro gedaald. Mede door een teleurstellende uitleenbeurt aan Everton, zakte de ETV van Danjuma deze maand naar een waarde van 4,1 miljoen euro.

Impressum des Publishers ansehen