‘Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United’ | OneFootball

‘Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16. August 2024

‘Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United’

Artikelbild:‘Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United’

Het is zeer aannemelijk dat Ruud van Nistelrooij binnen twee jaar als hoofdtrainer voor de groep staat bij Manchester United, zo verzekert een bron aan FootballTransfers. Momenteel is de voormalig PSV-trainer de rechterhand van trainer Erik ten Hag bij de Engelse grootmacht, maar het is de bedoeling dat hij aan de hand van zijn landgenoot wordt klaargestoomd om hem op te volgen.

Van Nistelrooij is sinds vorige maand werkzaam als assistent-trainer van Ten Hag bij The Red Devils. De voormalig topspits zou zelfs al gevraagd zijn om dit seizoen aan de slag te gaan als eindverantwoordelijke. Van Nistelrooij, die 219 officiële wedstrijden voor Manchester United speelde, bedankte voor de eer omdat hij de druk te groot vond. Vervolgens werden er gesprekken gestart voor een rol als assistent.


OneFootball Videos


Net als Ten Hag heeft ook Van Nistelrooij een contract dat loopt tot medio 2026. Het ligt volgens FootballTransfers wel in de lijn der verwachting dat de clubleiding van Manchester United hem dan een baan aanbiedt als hoofdtrainer. “Vergis je niet, Ruud zal binnen de komende twee jaar de manager van Manchester United zijn”, is de bron stellig.

Impressum des Publishers ansehen