Riechedly Bazoer vertrekt transfervrij naar Konyaspor | OneFootball

Riechedly Bazoer vertrekt transfervrij naar Konyaspor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: AZFanpage

AZFanpage

·9. September 2024

Riechedly Bazoer vertrekt transfervrij naar Konyaspor

Artikelbild:Riechedly Bazoer vertrekt transfervrij naar Konyaspor

Riechedly Bazoer zet zijn carrière voort in Turkije. De middenvelder verlaat AZ transfervrij en zal volgens VI een contract voor twee jaar tekenen bij Konyaspor.

AZ wilde meewerken aan vertrek Riechedly Bazoer

Hoewel Bazoer vorig seizoen nog 42 keer in actie kwam voor AZ, was dit voornamelijk als invaller. Ondanks een doorlopend contract tot medio 2025 gaf de club hem de ruimte om gratis te vertrekken. Eerder werd al bekend dat AZ bereid was om mee te werken aan zijn transfer, omdat hij niet meer in de toekomstplannen voorkwam en er op zijn positie andere keuzes werden gemaakt .


OneFootball Videos


Nummer negen van Turkije

Konyaspor toonde interesse en bereikte een akkoord met de verdedigende middenvelder. De verwachting is dat de deal spoedig officieel wordt bevestigd. Bazoer sluit zich aan bij de nummer negen van de Süper Lig, die afgelopen seizoen nipt aan degradatie ontsnapte. Bij zijn nieuwe club treft hij onder andere Muhammet Tasci, een voormalig speler van Jong Ajax, MVV en Fortuna Sittard.

In zijn loopbaan speelde Bazoer eerder voor Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en Vitesse. Daarnaast heeft hij zes interlands voor het Nederlands elftal op zijn naam staan.

Impressum des Publishers ansehen