‘PSG stelt voorwaarden aan transfer Ugarte, Ten Hag heeft andere targets in het vizier’ | OneFootball

‘PSG stelt voorwaarden aan transfer Ugarte, Ten Hag heeft andere targets in het vizier’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·1. August 2024

‘PSG stelt voorwaarden aan transfer Ugarte, Ten Hag heeft andere targets in het vizier’

Artikelbild:‘PSG stelt voorwaarden aan transfer Ugarte, Ten Hag heeft andere targets in het vizier’

Paris Saint-Germain zou bereid zijn om een betaalde huurtransfer met een lucratieve optie tot koop te accepteren voor middenvelder Manuel Ugarte, weet L’Équipe te melden. Manchester United ziet in de 23-jarige Uruguayaan een ideale versterking voor op het middenveld, maar vooralsnog hikt de club van trainer Erik ten Hag aan tegen de forse vraagprijs van de Franse kampioen.

PSG wil geen verlies maken op de middenvelder die het afgelopen seizoen voor een fors bedrag van zestig miljoen euro overnam van Sporting Portugal. Zelf staat Ugarte ervoor open om PSG in te ruilen voor Manchester United, daar de speler zelf al een akkoord heeft bereikt met de Premier League-club.


OneFootball Videos


Bovendien staan de Parijzenaars op het punt om de Portugese middenvelder João Neves binnen te hengelen. De club zou een akkoord hebben bereikt met Benfica over een transfersom van zeventig miljoen euro voor de negentienjarige middenvelder. Met de komst van de Portugees zou de kans op speeltijd bij PSG nog kleiner worden voor Ugarte.

Volgens de Engelse journalist Duncan Castles kijkt de club van Ten Hag ook al naar alternatieven, mocht er geen akkoord bereikt worden met PSG over de transfer van Ugarte. Zo wordt de Spanjaard Martín Zubimendi van Real Sociedad gezien als een mogelijke kandidaat, maar zijn afkoopsom zou te hoog zijn. Daarnaast zouden ook PSV’er Joey Veerman en de transfervrije Adrien Rabiot een optie zijn voor Manchester United.

Impressum des Publishers ansehen