Patrik Wålemark verlaat Rotterdam in afwachting van transfer | OneFootball

Patrik Wålemark verlaat Rotterdam in afwachting van transfer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·31. Juli 2024

Patrik Wålemark verlaat Rotterdam in afwachting van transfer

Artikelbild:Patrik Wålemark verlaat Rotterdam in afwachting van transfer
Artikelbild:Patrik Wålemark verlaat Rotterdam in afwachting van transfer

© IMAGO

Patrik Wålemark lijkt niet meer terug te keren bij Feyenoord. De buitenspeler is inmiddels in Zweden om daar een transfer af te wachten. 1908.nl meldt dat de interesse in Wålemark enorm is en dat de aanvaller in afwachting is van een concrete toenadering.


OneFootball Videos


Een bedrag van 3,25 miljoen euro betaalde Feyenoord in de winter van 2022 aan BK Häcken voor de komst van Wålemark, die zelden tot nooit kon aantonen het niveau aan te kunnen in Rotterdam. Afgelopen seizoen speelde de Zweedse buitenspeler op huurbasis bij sc Heerenveen, maar ook in Friesland maakte de aanvaller geen onuitwisbare indruk.

Een vertrek ligt nu dan ook voor de hand. Wålemark komt niet in de plannen van Brian Priske voor en mag Feyenoord verlaten. De aanvaller ligt in principe nog tot medio 2026 vast in De Kuip, waardoor Feyenoord wel een transfersom hoopt te ontvangen voor Wålemark. De aanvaller vertegenwoordigt op dit moment een Estimated Transfer Value van 3,5 miljoen euro. Anderhalf jaar geleden beschikte Wålemark nog over een ETV van liefst 8,3 miljoen euro.

Wålemark en zijn management zet bij een transfer in op een club net onder het niveau van Feyenoord. De 22-jarige buitenspeler wil zich graag weer in de kijker spelen van bondscoach en Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson, maar weet dat hij daarvoor eerst aan spelen moet gaan toekomen. Wålemark is inmiddels in Zweden om daar de belangstelling af te wachten. Lees hier welke club het beste bij Wålemark past.

Impressum des Publishers ansehen