Paris Saint-Germain is concreet en doet officieel bod op Oranje-wisselspeler | OneFootball

Paris Saint-Germain is concreet en doet officieel bod op Oranje-wisselspeler | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·22. Juni 2024

Paris Saint-Germain is concreet en doet officieel bod op Oranje-wisselspeler

Artikelbild:Paris Saint-Germain is concreet en doet officieel bod op Oranje-wisselspeler

Paris Saint-Germain hoopt zich deze zomer te versterken met Lutsharel Geertruida, zo meldt L’Équipe zaterdag. De Franse grootmacht heeft volgens het medium zelfs al een bod uitgebracht op de sterkhouder van Feyenoord, die momenteel fungeert als back-up bij het Nederlands elftal op het EK.

Deze week (donderdag) kwam Foot Mercato al met het nieuws dat PSG interesse zou hebben in Geertruida. De verwachting is dat de verdediging van de Parijzenaren komende transferzomer op de schop gaat. Marquinhos, Nuno Mendes en de zwaar geblesseerde Lucas Hernández zijn de enige verdedigers die nog zeker zijn van hun plekje.


OneFootball Videos


Geertruida moet de defensie in Parijs mogelijk komen versterken, zo weet L’Équipe. De multifunctionele verdediger, die met 9 goals en 5 assists een uitstekend seizoen kende bij Feyenoord, staat hoog op het lijstje. PSG zou zelfs al een contractvoorstel hebben gedaan. Het is niet bekend welk bedrag Geertruida moet kosten.

De verdediger is momenteel op pad met Oranje op het EK. De rechtsback, die ook centraal uit de voeten kan, moet het vooralsnog doen met een reserverol. Geertruida maakte vrijdag zijn eerste minuten, toen hij in de 73e minuut inviel voor Jeremie Frimpong.

Impressum des Publishers ansehen