Neville sluit voor fors bedrag weddenschap af met Carragher en is heilig overtuigd van Ten Hag | OneFootball

Neville sluit voor fors bedrag weddenschap af met Carragher en is heilig overtuigd van Ten Hag | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17. August 2024

Neville sluit voor fors bedrag weddenschap af met Carragher en is heilig overtuigd van Ten Hag

Artikelbild:Neville sluit voor fors bedrag weddenschap af met Carragher en is heilig overtuigd van Ten Hag

Sky Sports-analist Gary Neville verwacht dat Erik ten Hag met Manchester United hoger eindigt dan het Liverpool van Arne Slot. Om dit kracht bij te zetten heeft de voormalig Manchester United-speler een weddenschap van 5.000 pond voor het goede doel afgesloten met goede vriend en collega Jamie Carragher, die oud-speler is van Liverpool.

“Roy, Carra en ik hebben voor 5.000 pond (omgerekend bijna 6.000 euro, red.) gewed voor het goede doel. Ik denk dat Manchester United boven Liverpool eindigt en Carra denkt dat Liverpool boven Manchester United eindigt. Wie denk jij dat er gaat winnen?", vraagt Neville, die liefst 599 wedstrijden voor Manchester United speelde, aan zijn voormalig ploeggenoot Roy Keane.


OneFootball Videos


“Houd mij erbuiten”, antwoordt Keane op de vraag van Neville. Uiteindelijk gaf de oud-voetballer van The Red Devils toch antwoord op de vraag. De voormalig middenvelder denkt dat Ten Hag het beter gaat doen dan zijn landgenoot Slot. “Ik denk dat Manchester United boven Liverpool eindigt”, zegt hij na kort te hebben nagedacht.

Vervolgens haalt Carragher een moment van de analist aan van tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en Fulham. “Ik zou willen dat we daar camera’s hadden”, wijst de voormalig Liverpool-speler naar de plek waar de analisten tijdens de wedstrijden zitten. “Want wat jij zei toen het nog 0-0 stond…”, lacht Carragher.

Carragher overtuigd van Liverpool

Carragher, die 737 officiële duels voor Liverpool speelde, is er in ieder geval zeker van dat Neville de portemonnee mag gaan trekken. “Manchester United gaat echt niet als derde eindigen. Dat kan ik je wel verzekeren. Ze zullen achter Manchester City, Arsenal en Liverpool met Tottenham Hotspur, Aston Villa en Chelsea vechten om het vierde Champions League-ticket.”

Manchester United is het seizoen in ieder geval goed begonnen met een 1-0 overwinning op Fulham. De enige treffer aan de kant van The Red Devils werd gemaakt door Joshua Zirkzee, die daarmee een droomdebuut kende. Slot debuteert zateragmiddag om 13.30 uur als oefenmeester in de Premier League. Met Liverpool wacht hem een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Ipswich Town.

Impressum des Publishers ansehen