Gert Verheyen spreekt klare taal over incident rond Kevin De Bruyne bij Rode Duivels | OneFootball

Gert Verheyen spreekt klare taal over incident rond Kevin De Bruyne bij Rode Duivels | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·11. September 2024

Gert Verheyen spreekt klare taal over incident rond Kevin De Bruyne bij Rode Duivels

Artikelbild:Gert Verheyen spreekt klare taal over incident rond Kevin De Bruyne bij Rode Duivels

Ook al hadden veel supporters en analisten een 2-0-nederlaag tegen Frankrijk wil durven voorspellen, toch zorgde het voor een stevige kortsluiting bij kapitein Kevin De Bruyne.

Zelfs analist Gert Verheyen geeft bij Sporza aan dat hij stevig geschrokken was van de reactie van de kapitein van de Rode Duivels. Dit had hij helemaal niet zien aankomen.


OneFootball Videos


“Vaak zie je dergelijke interviews aankomen na een dramatische wedstrijd, maar mijn indruk was nu toch vooral dat de Duivels op waarde zijn geklopt. Ik had dit alvast niet verwacht”, vertelt Verheyen.

Verheyen was zelf international, in een tijdperk dat de Rode Duivels het moesten hebben van inzet en veel minder van voetballende kwaliteiten. “Maar zoiets heb ik toch nooit meegemaakt.”

En Verheyen gaat zelfs een stapje verder. “Ik zou er als medespeler alvast niet mee kunnen lachen wanneer mijn kapitein zoiets zou doen. Zo'n interview zal niet op applaus onthaald worden in de kleedkamer.”

De nationale ploeg kon dit volgens Verheyen missen als kiespijn, zeker na de saga rond Thibaut Courtois. “Op deze manier lijkt het alsof alle overgebleven spelers van de oudere generatie het toch moeilijk hebben met de overgang. De ene uit dat naar de trainer toe, de andere richt zich naar de spelers.”

Impressum des Publishers ansehen