Nederlandse top grijpt mis na mogelijk vertrek Mees Hilgers bij FC Twente | OneFootball

Nederlandse top grijpt mis na mogelijk vertrek Mees Hilgers bij FC Twente | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·27. Juni 2024

Nederlandse top grijpt mis na mogelijk vertrek Mees Hilgers bij FC Twente

Artikelbild:Nederlandse top grijpt mis na mogelijk vertrek Mees Hilgers bij FC Twente
Artikelbild:Nederlandse top grijpt mis na mogelijk vertrek Mees Hilgers bij FC Twente

© IMAGO

Mees Hilgers is op de radar verschenen van Rangers FC. De centrale verdediger van FC Twente heeft eerder al kenbaar gemaakt open te staan voor een nieuw avontuur en lijkt met Rangers een volgende stap in zijn loopbaan te kunnen maken. Volgens Schotse media is het echter alleen de vraag of Rangers de komst van Hilgers wel kan betalen.


OneFootball Videos


Gezien het feit dat Hilgers afgelopen zomer nog een nieuw contract tekende tot medio 2026 en hij op dit moment een Estimated Transfer Value van 6,8 miljoen euro vertegenwoordigt, zal Rangers hoog in moeten zetten om de verdediger los te weken bij FC Twente. Hilgers zette afgelopen seizoen belangrijke stappen in zijn ontwikkeling en vormde met Robin Pröpper het succesvolle centrale duo bij FC Twente, dat een ticket voor de voorronde van de Champions League wist te bemachtigen.

Hilgers zou door zijn zaakwaarnemers zijn aangeboden bij tal van topclubs, waarbij FC Twente naar verluidt een vraagprijs van vier miljoen euro hanteert. Een opvallend laag bedrag voor een basisklant, die een doorlopend contract heeft en nog ruimte heeft om zich verder te ontwikkelen. Zeker met oog op de Champions League, kan de waarde van Hilgers de komende maanden nog verder toenemen.

Saillant detail is dat Rangers een van de mogelijke tegenstanders is van FC Twente in deze voorronde. De Tukkers horen op maandag 22 juli tegen wie het uit zal komen in de voorronde van de Champions League. Andere mogelijke tegenstanders zijn Slavia Praag, Red Bull Salzburg en Lille OSC. Na het overleven van de derde voorronde wacht voor FC Twente een laatste tweeluik, om een ticket voor de groepsfase van de Champions League veilig te stellen.

Impressum des Publishers ansehen