Komt er een stroomversnelling in vertrek van Butez bij Antwerp? 'Na Antwerp en Leicester zit ook Nederlandse topclub rond de tafel met doelman' | OneFootball

Komt er een stroomversnelling in vertrek van Butez bij Antwerp? 'Na Antwerp en Leicester zit ook Nederlandse topclub rond de tafel met doelman' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19. August 2024

Komt er een stroomversnelling in vertrek van Butez bij Antwerp? 'Na Antwerp en Leicester zit ook Nederlandse topclub rond de tafel met doelman'

Artikelbild:Komt er een stroomversnelling in vertrek van Butez bij Antwerp? 'Na Antwerp en Leicester zit ook Nederlandse topclub rond de tafel met doelman'

Jean Butez heeft nog steeds geen nieuwe werkgever gevonden. De interesse van RSC Anderlecht lijkt (voor eventjes) bekoeld, maar dat wil niet zeggen dat de Fransman bij Antwerp FC zal blijven.

RSC Anderlecht flirt al eventjes met Jean Butez, maar het dossier ligt dezer dagen allesbehalve bovenaan op de stapel bij Jesper Fredberg. De recente prestaties van Colin Coosemans doen de sportief directeur van paars-wit twijfelen of er moet geïnvesteerd worden in een extra doelman.


OneFootball Videos


Leicester City volgt het dossier van Butez op, maar volgens Sacha Tavolieri heeft zich een andere topclub gemeld. AFC Ajax heeft interesse om Butez naar Amsterdam te halen.

Meer zelfs: De Koningszonen hadden al contact met Butez. De Fransman staat open voor een verhuis naar Nederland. Antwerp is op de hoogte van die gesprekken, maar een formeel bod liep nog niet binnen op De Bosuil.

Het standpunt van The Great Old is duidelijk. Het Stamnummer Eén trekt volop de kaart van Senne Lammens. Ook na het sluiten van de mercato - en indien Butez nog steeds een speler van Antwerp is - zal de Fransman niet zomaar zijn plaats in het elftal kunnen innemen.

Waar speelt Jean Butez komend seizoen?

Het dossier van Butez lijkt er eentje dat pas in de sloturen van de zomermercato een climax zal bereiken. Anderlecht, Leicester en Ajax liggen op de loer om toe te slaan als het kan. Of komt er zich uit het niets nog een andere ploeg roeren?

Impressum des Publishers ansehen