📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Anderlecht op vakantie de voorbije dagen | OneFootball

📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Anderlecht op vakantie de voorbije dagen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·20. Juni 2024

📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Anderlecht op vakantie de voorbije dagen

Artikelbild:📷 Inkijkje: dit deden de vrouwen van Anderlecht op vakantie de voorbije dagen

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat is ook het geval bij de speelsters in de Super League. Terwijl sommige ploegen al aan de voorbereiding zijn begonnen, zijn anderen nog op vakantie.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.


OneFootball Videos


Het werd zo een lang en slopend seizoen voor de speelsters, die begin september alweer klaar moeten zijn voor de strijd. Dan wordt een eerste dubbele voorronde gespeeld in de Champions League voor vrouwen 2024-2025.

De groepsfase halen van de Champions League is naast een achtste opeenvolgende titel een groot doel voor de paars-witte vrouwen in het nieuwe seizoen. En dus zal de voorbereiding ook op een eerste piek in september mikken.

Even op reis en dan terug knallen

Laura De Neve was op stap met Marie Van Caesbrouck, terwijl Laura Deloose op pad was met Tine De Caigny. Sommigen trokken alleen of met vrienden op reis, anderen kozen voor een trip met het gezin of familie.

Het leverde heel wat mooie beelden op die door paars-wit werden gedeeld op de sociale media. Een inkijkje in de vrije dagen van de speelsters van RSC Anderlecht als het ware, alvorens de boog weer gespannen zal worden.

Impressum des Publishers ansehen