📷 Inkijkje: de vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, inclusief heel wat nieuwkomers | OneFootball

📷 Inkijkje: de vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, inclusief heel wat nieuwkomers | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·26. Juni 2024

📷 Inkijkje: de vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, inclusief heel wat nieuwkomers

Artikelbild:📷 Inkijkje: de vrouwen van Anderlecht zijn er opnieuw aan begonnen, inclusief heel wat nieuwkomers

De boog kan niet altijd en overal gespannen staan. Dat was ook het geval bij de speelsters in de Super League. Maar ook na een vakantieperiode breekt voor heel wat teams stilaan de echte fase van de waarheid aan.

RSC Anderlecht werd afgelopen seizoen voor de zevende keer op rij kampioen in de Super League. Het moest daarvoor wel tot het absolute gaatje gaan en tot de laatste speeldag knokken om de titel binnen te rijven.


OneFootball Videos


Het werd zo een lang en slopend seizoen voor de speelsters, die begin september alweer klaar moeten zijn voor de strijd. Dan wordt een eerste dubbele voorronde gespeeld in de Champions League voor vrouwen 2024-2025.

Vakantie voorbij voor vrouwen Anderlecht

De groepsfase halen van de Champions League is naast een achtste opeenvolgende titel een groot doel voor de paars-witte vrouwen in het nieuwe seizoen. En dus zal de voorbereiding ook op een eerste piek in september mikken.

Na een korte vakantieperiode is het opnieuw alle hens aan dek dus bij paars-wit. In Neerpede stond ondertussen de eerste veldtraining al op het programma. Daar werden ook meteen heel wat mooie beelden van gemaakt.

Daarbij overigens ook heel wat nieuwkomers. Zo zagen we ook onder meer Luna Vanzeir de dienst uitmaken op de training. De nieuwkomers werden dan ook nog een keertje extra belicht vanuit de sociale media van paars-wit.

Impressum des Publishers ansehen