Gent Ladies maken indruk met zege tegen AZ Alkmaar | OneFootball

Gent Ladies maken indruk met zege tegen AZ Alkmaar | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18. August 2024

Gent Ladies maken indruk met zege tegen AZ Alkmaar

Artikelbild:Gent Ladies maken indruk met zege tegen AZ Alkmaar

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding heeft alvast vorm gekregen. Daarbij was er ook tijd voor een paar internationale oefenwedstrijden, te beginnen tegen AZ Alkmaar.

Ondertussen zijn de trainingen onder nieuwe coach Heleen Jaques al een tijdje bezig. Via een aantal interessante oefenwedstrijden zal worden toegewerkt naar de start in de Super League. Die begint dit seizoen eind augustus voor de Belgische teams.


OneFootball Videos


Op 30 augustus beginnen ze eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Na zeges tegen onder meer Wolvertem-Merchtem en Bredene stond er dit weekend een boeiend duel op bezoek bij AZ Alkmaar op het programma voor de Buffalo's. Een laatste graadmeter voor de galawedstrijd tegen Lille.

Zege tegen AZ Alkmaar

Na de 6-0 tegen Bredene was er ook tegen AZ Alkmaar uiteindelijk succes. De Gentenaars wisten uiteindelijk namelijk met 0-2 te gaan winnen. Een erg deugddoende overwinning ook met oog op het vervolg van de voorbereiding.

Op de sociale media waren ze dan ook in de wolken met de overwinning. De galamatch tegen LOSC Lille is voor volgende week, daarna komt de Super League pas écht piepen voor de Buffalo's. We wensen hen alvast veel succes in het nieuwe seizoen.

Impressum des Publishers ansehen