Exclusief: Ten Hag krijgt domper te verwerken in jacht op verdedigende aanwinst | OneFootball

Exclusief: Ten Hag krijgt domper te verwerken in jacht op verdedigende aanwinst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·3. Juli 2024

Exclusief: Ten Hag krijgt domper te verwerken in jacht op verdedigende aanwinst

Artikelbild:Exclusief: Ten Hag krijgt domper te verwerken in jacht op verdedigende aanwinst
Artikelbild:Exclusief: Ten Hag krijgt domper te verwerken in jacht op verdedigende aanwinst

© IMAGO

Manchester United bereikte onlangs een persoonlijk akkoord met Jarrad Branthwaite. De 22-jarige centrale verdediger van Everton wil desondanks geen transfer naar Old Trafford forceren, zo weet FootballTransfers. Ondertussen zet Manchester United ook in op een hereniging tussen Matthijs de Ligt en Erik ten Hag.


OneFootball Videos


Branthwaite keerde na zijn uitleenperiode bij PSV terug naar Everton, waar hij afgelopen seizoen uitgroeide tot basisspeler. De stopper kwam 41 duels in actie voor the Toffees en was daarin goed voor 3 doelpunten. Hiermee wekte Branthwaite de interesse van de Engelse top, waarna Manchester United begin dit jaar al de eerste contacten legde met het management van de Engels international.

Manchester United en Branthwaite kwamen tot een akkoord over de persoonlijke voorwaarden, maar tot dusver zijn the Mancunians nog niet tot overeenstemming gekomen met Everton. Branthwaite is naar verluidt niet van plan om een transfer te forceren en wacht op een akkoord tussen beide clubs. Everton verlangt naar verluidt in totaal ruim 76 miljoen euro.

Manchester United heeft beste papieren voor De Ligt

Naast de potentiële komst van Branthwaite is Manchester United ook in de markt voor De Ligt, die mag vertrekken bij Bayern München. De club van Ten Hag heeft volgens De Telegraaf een contractaanbieding tot medio 2029 neergelegd bij het management van de 25-jarige stopper.

Manchester United is nu in onderhandeling met Bayern, dat naar verluidt vijftig miljoen euro verlangt voor De Ligt. De twee Europese topclubs zijn in onderhandeling en volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano heeft De Ligt zijn management vooralsnog alleen toestemming gegeven om met Manchester United te onderhandelen. Paris Saint-Germain zou ook interesse hebben.

Impressum des Publishers ansehen