Dramatisch nieuws voor Feyenoord: sterspeler niet fit in aanloop naar FC Utrecht-uit | OneFootball

Dramatisch nieuws voor Feyenoord: sterspeler niet fit in aanloop naar FC Utrecht-uit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26. Oktober 2024

Dramatisch nieuws voor Feyenoord: sterspeler niet fit in aanloop naar FC Utrecht-uit

Artikelbild:Dramatisch nieuws voor Feyenoord: sterspeler niet fit in aanloop naar FC Utrecht-uit

Ayase Ueda is een groot vraagteken voor het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord, zo maakt Mikos Gouka zaterdagochtend bekend. De Japanner, die afgelopen weken in goede vorm verkeert, is niet fit.

Gouka weet zelfs te melden dat het ‘hoogst onzeker’ is of de spits zondag aan de aftrap verschijnt in Stadion Galgenwaard. ‘Het heeft er alle schijn van’ dat Ueda afwezig is tijdens de topper in de Eredivisie.


OneFootball Videos


Dat zou betekenen dat Julian Carranza voor het eerst in de basisopstelling start bij Feyenoord. De Argentijn moest het tot dusverre alleen maar doen met invalbeurten, na zijn zomerse komst van Philadelphia Union. Vorig weekend scoorde Carranza zijn eerste goal, toen hij voor de 1-5 tekende tegen Go Ahead Eagles.

Omdat ook Santiago Giménez nog altijd niet van de partij is kampt Feyenoord dus met problemen in de voorhoede. Brian Priske gaat daardoor vermoedelijk jeugdspeler Aymen Sliti meenemen naar de Domstad. De achttienjarige aanvaller moet volgens Gouka de aantallen in de aanvalslinie weer op orde brengen.

Impressum des Publishers ansehen