Done Deal: Club Brugge haalt jonge Antwerpenaar weg bij PSV Eindhoven | OneFootball

Done Deal: Club Brugge haalt jonge Antwerpenaar weg bij PSV Eindhoven | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27. Juni 2024

Done Deal: Club Brugge haalt jonge Antwerpenaar weg bij PSV Eindhoven

Artikelbild:Done Deal: Club Brugge haalt jonge Antwerpenaar weg bij PSV Eindhoven

Bij Club Brugge geloven ze volop in de jeugd. In die optiek proberen ze bij Club NXT zoveel mogelijk spelers op te leiden in de Challenger Pro League om ze dan kansen te geven bij de A-kern. Vanuit Nederland is er nu alvast een extra speler naar België gekomen.

Club Brugge wil zich nu al gaan voorbereiden op de volgende seizoen en wil daartoe ook de nodige versterkingen doen. Maar ook voor Club NXT en met oog op de toekomst worden nu alvast knopen doorgehakt.


OneFootball Videos


In die optiek zijn ze de voorbije maanden op Jan Breydel aan het werken geweest aan de transfer van Renzo Tytens. Die was transfervrij bij PSV Eindhoven en kon dus zomaar de overstap wagen naar een andere ploeg.

In eerste instantie is het plan met de 18-jarige linksback die bij Jong PSV speelde om hem te laten aansluiten bij Club NXT. Daarna is mogelijk opnieuw veel mogelijk, ook met oog op de A-kern voor de verdediger.

Nieuwe linkervleugelverdediger

Met Maxim De Cuyper en Bjorn Meijer heeft Tytens in de A-kern voorlopig wel nog de nodige concurrentie. Tytens is een Antwerpenaar die al sinds 2015 in de jeugdreeksen van De Lampenclub speelde. In 2022 kreeg hij er zijn eerste contract.

"Hij maakte eind 2023 ook zijn debuut in het Belgisch elftal onder ex-Club Bruggespeler Wesley Sonck. We heten Renzo van harte welkom bij Club Brugge!", aldus blauw-zwart op haar webstek. Ook wij willen Tytens veel succes wensen bij zijn nieuwe club.

Impressum des Publishers ansehen