PSV is getreuzel zat en wil stekker uit onderhandelingen trekken | OneFootball

PSV is getreuzel zat en wil stekker uit onderhandelingen trekken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30. Juni 2024

PSV is getreuzel zat en wil stekker uit onderhandelingen trekken

Artikelbild:PSV is getreuzel zat en wil stekker uit onderhandelingen trekken
Artikelbild:PSV is getreuzel zat en wil stekker uit onderhandelingen trekken

© IMAGO

PSV heeft een langer verblijf van André Ramalho in Eindhoven zo goed als zeker uit het hoofd gezet, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovense club heeft nog de intentie om het contract van de 32-jarige verdediger te verlengen, maar de eerder neergelegde aanbieding kan 'ieder moment' worden ingetrokken. Het management van Ramalho kijkt ondertussen volop naar nieuwe kansen.


OneFootball Videos


Ramalho was de afgelopen jaren een vast gezicht in de basisopstelling bij PSV en ook onder Peter Bosz kwam hij veel aan spelen toe. Afgelopen seizoen speelde hij 46 wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 goals en 1 assist. Ondanks het grote aantal speelminuten en vertrouwen van zijn hoofdtrainer, was de Braziliaan niet onomstreden in het Philips Stadion.

Volgens journalist Rik Elfrink heeft PSV een aanbieding voor een contract van één jaar neergelegd bij Ramalho, waarbij de Eindhovense club de optie heeft om de verbintenis met nog een jaar te verlengen. De rechtsbenige stopper is wel verteld dat hij, indien hij het voorstel accepteert, genoegen moet nemen met een reserverol.

PSV wacht nog altijd op antwoord van Ramalho en diens management. "Ze hebben de aanbieding nog niet ingetrokken, maar dat kan wel ieder moment gebeuren", schrijft Elfrink. "Als de Eindhovenaren er namelijk in slagen om Ryan Flamingo aan te trekken, verandert de bezetting en kan de leiding besluiten om voor iemand anders te gaan."

Het management van Ramalho kijkt ondertussen volop naar nieuwe kansen voor de ervaren verdediger. In Braziliaanse media werd eerder al melding gemaakt van de belangstelling van Vasco da Gama, terwijl ook Botafogo interesse zou hebben. In Europa werden onder meer twee niet nader genoemde Portugese clubs en PAOK Saloniki genoemd als geïnteresseerde partijen.

Impressum des Publishers ansehen