📷 Vrouwen Essevee leggen er meteen de pees op en tonen ambities | OneFootball

📷 Vrouwen Essevee leggen er meteen de pees op en tonen ambities | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de junho de 2024

📷 Vrouwen Essevee leggen er meteen de pees op en tonen ambities

Imagem do artigo:📷 Vrouwen Essevee leggen er meteen de pees op en tonen ambities

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal zijn er dezer dagen heel wat transfers te noteren. En daarbij gaat het ook in de Super League hard tegen hard gaan deze zomer. Diverse teams bereiden zich voor.

Essevee was afgelopen seizoen opnieuw veroordeeld tot play-off 2. Volgend seizoen wil het eindelijk wél eens meespelen om de top-6 en een bijhorend ticket pakken voor play-off 1. Het is natuurlijk nog de vraag hoe het volgende seizoen er zal uitzien in de Super League.


Vídeos OneFootball


Het team toont wel de nodige ambitie. Eerder haalden ze al Amber Maximus in huis - de aanvalster komt over van de KAA Gent Ladies. En zij was lang niet de enige die de overstap naar Essevee komende zomer zal maken.

Veel ambitie en medische testen

Ook Yana Lissens, Loes van Mullem, Lowies Vandekerckhove en Francesca Lueya kwamen de rangen van Essevee ondertussen al versterken. Daarmee is nu al duidelijk dat er ambities zijn bij de Zuid-West-Vlamingen.

Ondertussen zijn ze opnieuw aan de debatten begonnen bij Essevee; De eerste trainingen zullen snel volgen, ondertussen waren er al de medische testen. En daarbij ging het er in de hitte ook heel hard en lastig aan toe.

Van de medische testen werden ook beelden gemaakt die gretig werden gedeeld op de sociale media van de club. En daaruit blijkt duidelijk dat het puffen en zweten was. "De fysieke testen stonden vandaag op het programma voor onze Women! Klaar voor het nieuwe seizoen!"

Saiba mais sobre o veículo