Vrouwen Anderlecht hebben meeval bij loting | OneFootball

Vrouwen Anderlecht hebben meeval bij loting | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·05 de julho de 2024

Vrouwen Anderlecht hebben meeval bij loting

Imagem do artigo:Vrouwen Anderlecht hebben meeval bij loting

De vrouwen van RSC Anderlecht weten waar ze aan toe zijn. Ze zullen in de Champions League in Malta gaan spelen tegen Rode Ster Belgrado. Daarna volgt mogelijk een finale van de eerste voorronde.

Enkele weken geleden werd de kalender van de Jupiler Pro League, de Challenger Pro League en ook van de Super League bekend gemaakt. Daarbij werd duidelijk dat Anderlecht op speeldag 2 meteen bye zal zijn bij de vrouwen.


Vídeos OneFootball


Om een evidente reden, want dan spelen ze in de eerste voorronde van de Champions League twee duels op drie dagen. Voor paars-wit wordt het hét uitgelezen moment om eens te proberen een ronde verder te gaan in het verhaal.

Imagem do artigo:Vrouwen Anderlecht hebben meeval bij loting

Op 4 en 7 september spelen ze een halve finale en (hopelijk) een finale om zich te plaatsen voor de tweede en laatste voorronde. De loting is ondertussen achter de rug en de paars-witte vrouwen zijn gekoppeld aan Rode Ster Belgrado.

Minitoernooi begin september

Als ze die wedstrijd tot een goed einde brengen, dan volgt een finale van de eerste voorronde tegen de winnaar van FC Birkirkara uit Malta en FK Breznica Pljevlja uit Montenegro. Ook geen onhaalbare kaarten voor Anderlecht.

Het minitoernooi zal gespeeld worden in Malta op de velden van Birkirkara. Als Anderlecht zijn twee matchen tot een goed einde weet te brengen, dan volgt er nog een tweede voorronde op weg naar een eventuele groepsfase.

Saiba mais sobre o veículo