Vraagprijs voor Dávid Hancko lekt uit: transfer naar Atlético 'heel lastig' | OneFootball

Vraagprijs voor Dávid Hancko lekt uit: transfer naar Atlético 'heel lastig' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·16 de junho de 2024

Vraagprijs voor Dávid Hancko lekt uit: transfer naar Atlético 'heel lastig'

Imagem do artigo:Vraagprijs voor Dávid Hancko lekt uit: transfer naar Atlético 'heel lastig'
Imagem do artigo:Vraagprijs voor Dávid Hancko lekt uit: transfer naar Atlético 'heel lastig'

© IMAGO

Een transfer van Dávid Hancko naar Atlético Madrid lijkt 'heel lastig' te worden, meldt Relevo. De verdediger van Feyenoord staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Madrilenen, die in hem de ideale opvolger van Mario Hermoso zien. Door de vraagprijs van de Rotterdamse club lijkt de Slowaak echter onbetaalbaar voor Atlético.


Vídeos OneFootball


Hancko is bij Atlético op de radar gekomen tijdens de Champions League-duels tussen Feyenoord en Atlético Madrid. Feyenoord verloor het uitduel in Madrid met 3-2 en liep thuis tegen een 1-3 nederlaag aan. Desondanks is Atléti overtuigd van de kwaliteiten van de linkspoot. De mandekker staat bij Andrea Berta, de Italiaanse sportief directeur van Atlético Madrid, al op de radar sinds zijn tijd bij Fiorentina.

Marca meldde zondag nog dat de komst van Hancko haalbaar is voor de nummer vier van Spanje. Volgens data van FootballTransfers vertegenwoordigt hij een waarde van 23,3 miljoen euro. Relevo schrijft nu echter dat Feyenoord behoorlijk hoog in de boom zit: de 26-jarige Slowaak moet een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro opbrengen. Dat is te veel voor de Spaanse topclub, die zich daarom oriënteert op alternatieven. Onder meer Aymeric Laporte (Al-Nassr) en Murillo (Nottingham Forest) staan op de lijst in de Spaanse hoofdstad.

Robin Le Normand lijkt daarentegen wel de overstap naar Atlético te maken. De onderhandelingen met Real Sociedad zijn zeer vergevorderd en de Fransman heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met los Rojiblancos. Tenzij er een 'radicale omwenteling' plaatsvindt, zal de deal doorgaan, zo klinkt het. De partijen moeten elkaar nog wel vinden in de vraagprijs: Atlético wil Le Normand voor 25 tot 30 miljoen euro inclusief bonussen overnemen, terwijl Real Sociedad iets meer vraagt.

Tegenover de komst van Le Normand staat het mogelijke vertrek van Samu Omorodion. De spits werd afgelopen seizoen door Atléti verhuurd aan Deportivo Alavés en maakte daar zeer veel indruk. AS Roma heeft interesse voor hem, maar heeft nog geen officiële aanbieding voor de twintigjarige Spanjaard neergelegd. De clubleiding van Atletico lijkt echter alleen een zeer hoog bod te accepteren en legde eerder al een bod van veertig miljoen euro uit de Premier League naast zich neer. Omorodion zelf wil op zijn beurt slagen in het Estadio Metropolitano.

Saiba mais sobre o veículo