Viaplay stelt Nathan Aké ‘heel gênante’ en ‘oliedomme’ vraag bij Formule 1-race | OneFootball

Viaplay stelt Nathan Aké ‘heel gênante’ en ‘oliedomme’ vraag bij Formule 1-race | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·01 de setembro de 2024

Viaplay stelt Nathan Aké ‘heel gênante’ en ‘oliedomme’ vraag bij Formule 1-race

Imagem do artigo:Viaplay stelt Nathan Aké ‘heel gênante’ en ‘oliedomme’ vraag bij Formule 1-race

Nathan Aké is zondagmiddag in Monza aanwezig bij de Grand Prix van Italië. De verdediger van Manchester City en het Nederlands elftal verscheen kort voor de start van de race voor de camera van Viaplay en kreeg tijdens dat interview een opvallende vraag gesteld van verslaggever en voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers.

Aké is zondag aanwezig bij de Grand Prix van Italië. Voor de start van de race nam hij de tijd om voor de camera van Viaplay te spreken met verslaggevers Chiel van Koldenhoven en Albers. De verdediger van Manchester City gaf onder meer aan een groot liefhebber van de autosport te zijn: “Ik houd echt van Formule 1, dus het is leuk om weer een keer langs te komen.”


Vídeos OneFootball


Van Koldenhoven koos vervolgens voor wat smalltalk door te beginnen over de ontzettend hoge temperaturen van boven de dertig graden in Monza: “Warm hè, hier”, zei de verslaggever. Aké: “Niet normaal”, waarna beiden moesten lachen.

Vervolgens mengde ook Albers zich in het gesprek door op serieuze toon tegen Aké te zeggen: “Maar, maar jij bent dit soort temperaturen gewend, toch? Of niet?” Aké reageerde daar beleefd op: “Nee, eigenlijk niet echt, hoor. Pfow!”

Kijkers van Viaplay concluderen op X massaal dat Albers er waarschijnlijk niet van op de hoogte is dat Aké in Engeland voor Manchester City speelt.

Saiba mais sobre o veículo