Verweij ziet pikante deal tussen Ajax en speler met 138 PSV-wedstrijden: ‘Heel logische keus’ | OneFootball

Verweij ziet pikante deal tussen Ajax en speler met 138 PSV-wedstrijden: ‘Heel logische keus’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·10 de junho de 2024

Verweij ziet pikante deal tussen Ajax en speler met 138 PSV-wedstrijden: ‘Heel logische keus’

Imagem do artigo:Verweij ziet pikante deal tussen Ajax en speler met 138 PSV-wedstrijden: ‘Heel logische keus’

Mike Verweij denkt dat Ajax komende transferzomer zomaar eens een hengeltje kan gaan uitwerpen naar Pablo Rosario. De middenvelder annex verdediger zou volgens de journalist ‘een logische transfer’ zijn voor de Amsterdammers. Rosario zou daarmee zijn trainer Francesco Farioli achternagaan.

“Vaak zie je dan dat trainers een aantal spelers meenemen naar hun nieuwe club”, stelt Pim Sedee bij Kick-off van De Telegraaf. “Bij OGC Nice speelt Rosario. Dat zou een logische keuze zijn. Volgens mij was hij ook een van de bepalende spelers onder Farioli”, reageert Verweij.


Vídeos OneFootball


“Hij kent de Eredivisie en heeft bij Ajax in de jeugd gespeeld. Hij is ook een Nederlandse speler, dus ik kan me voorstellen dat hij meegaat”, gaat de Ajax-watcher verder. Rosario speelde inderdaad in de jeugdopleiding. In 2014 maakte hij de overstap naar Almere City, waar hij doorbrak als profvoetballer. Vervolgens maakte hij de stap naar (Jong) PSV. Na twee seizoenen werd hij een vaste waarde in de hoofdmacht van de Eindhovenaren.

Saiba mais sobre o veículo