Van Nistelrooij twijfelt over baan van Ten Hag: 'Hij voelde zich zelf verraden bij PSV' | OneFootball

Van Nistelrooij twijfelt over baan van Ten Hag: 'Hij voelde zich zelf verraden bij PSV' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·05 de outubro de 2024

Van Nistelrooij twijfelt over baan van Ten Hag: 'Hij voelde zich zelf verraden bij PSV'

Imagem do artigo:Van Nistelrooij twijfelt over baan van Ten Hag: 'Hij voelde zich zelf verraden bij PSV'

Mocht Erik ten Hag worden ontslagen als trainer van Manchester United, dan is Ruud van Nistelrooij volgens de Daily Mirror de eerste kandidaat om het roer over te nemen. De assistent van Ten Hag zou echter zijn bedenkingen hebben bij het accepteren van de baan.

"Van Nistelrooij is de favoriet om de nieuwe trainer van Manchester United te worden indien de positie van Ten Hag onhoudbaar wordt na een mogelijke nederlaag tegen Aston Villa", blikt de krant vooruit op de wedstrijd van zondagmiddag. "De voormalig spits van United zal de baan op interim-basis aangeboden krijgen, maar hij wil niet worden afgeschilderd als een opportunist die zich vorige zomer alleen maar bij de club aansloot om als tijdelijke optie te fungeren indien de prestaties van zijn landgenoot niet zouden verbeteren.”


Vídeos OneFootball


"Van Nistelrooij heeft ervaring met messteken in zijn rug en beseft dat hij ditmaal zal worden gezien als degene die het wapen vasthoudt", vervolgt de krant, die daarmee refereert aan het pijnlijke vertrek van Van Nistelrooij als trainer bij PSV. Vervolgens wordt een Nederlandse bron opgevoerd: "Van Nistelrooij is een man met principes. Hij voelde zich verraden bij PSV en wil niet gezien worden als de man die achter de rug van Ten Hag om ging."

Saiba mais sobre o veículo