Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’ | OneFootball

Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·02 de agosto de 2024

Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’

Imagem do artigo:Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’
Imagem do artigo:Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’
Imagem do artigo:Van der Kraan ziet topclub vies spelletje spelen met Dávid Hancko: ‘Het is een stel boeven’

© IMAGO

Dávid Hancko staat in de belangstelling van Atlético Madrid, dat nog geen overeenstemming heeft bereikt met Feyenoord. De Madrilenen deden vooralsnog meerdere aanbiedingen, die ver onder de vraagprijs van Feyenoord lagen. Het is dan ook de vraag of de Spaanse topclub uberhaupt nog met een marktconforme prijs over de brug gaat komen.


Vídeos OneFootball


“Atlético Madrid komt eerst met vijftien en dan met twintig miljoen euro. Dan is het toch logisch dat Feyenoord ‘nee’ zegt”, begint Marcel van der Kraan zijn verhaal vrijdag in Kick-Off van De Telegraaf. “Ik denk dat hij 35 tot 40 miljoen euro kan opbrengen. Als je ziet wat hij al gepresteerd heeft. Hij heeft Champions League gespeeld, hij is kampioen geworden, heeft op het EK alle wedstrijden meegedaan en was een van de beste verdedigers daar. Vergelijk dat eens met alle spelers die voor miljoenen worden verkocht in Europa. Ik vind het heel logisch dat Te Kloese zegt: ‘Ik weet niet wat jullie komen doen.’ Laat Atlético eerst maar met een normaal bod komen.”

“Ik hoorde toevallig van de week dat Atlético Madrid in Spanje een reputatie heeft om eerst de speler het hoofd op hol brengen met een geweldig salaris”, doet Van der Kraan zijn verhaal. “Daarna laten ze de agenten het werk doen bij de club en dan komen ze met een bod dat ver onder de marktprijs ligt. Maar die speler gaat muiten. Ze willen dus eigenlijk dat de speler een breuk forceert.”

Volgens Van der Kraan is dat een tactiek die Atlético Madrid ook heeft toegepast bij Robin Le Normand: “Zijn vorige werkgever (Real Sociedad, red.) is woest op Atlético, dat ze zijn hoofd op hol hebben gebracht. Ze hebben al jaren een hele slechte reputatie. Het zijn gewoon, ik mag het eigenlijk niet zeggen, een stel boeven. Ze hebben daar een stel directeuren die nooit de hoofdprijs willen betalen, maar als ze een speler moeten verkopen, dan is dat altijd voor de hoofdprijs.”

“Ik denk dat Feyenoord terecht de hakken in het zand zet en dan maar twee weken een boze Hancko heeft”, concludeert Van der Kraan. Mike Verweij stelt Van der Kraan een gewetensvraag: “Jij kent Hancko. Denk je dat het bij hem in het ‘koppie’ zit? Van der Kraan is stellig: “Ik weet gewoon dat hij op dit moment naar Atlético wil. Die jongen heeft een miljoenensalaris voorgehouden gekregen. Daar gaat iedereen voor.” Desondanks hoopt Van der Kraan dat Hancko blijft bij Feyenoord: “Ik denk dat hij heel belangrijk is en zeker nu er een ander systeem wordt gehanteerd.”

Saiba mais sobre o veículo