Uitblinkende aanvaller bevestigt Feyenoord-interesse: 'Was een optie voor mij' | OneFootball

Uitblinkende aanvaller bevestigt Feyenoord-interesse: 'Was een optie voor mij' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·09 de outubro de 2024

Uitblinkende aanvaller bevestigt Feyenoord-interesse: 'Was een optie voor mij'

Imagem do artigo:Uitblinkende aanvaller bevestigt Feyenoord-interesse: 'Was een optie voor mij'
Imagem do artigo:Uitblinkende aanvaller bevestigt Feyenoord-interesse: 'Was een optie voor mij'

© IMAGO

Andreas Skov Olsen bevestigt dat hij afgelopen zomer in de belangstelling stond van Feyenoord. De aanvaller was afgelopen seizoen een van de uitblinkers bij Club Brugge en Feyenoord was bereid zijn transferrecord voor hem te verbreken. De Belgische topclub besloot hem echter niet te laten gaan.


Vídeos OneFootball


Skov Olsen vertelt tegenover Tipsbladet dat de interesse dermate concreet was, dat hij al een aanbieding van Feyenoord had gekregen. "Dat was het zeker. Het kwam echter niet tot een overstap." Interessant was het aanbod echter wel: "Ja, dat had het kunnen zijn. Maar het werd vrij snel weer van tafel geveegd."

Desondanks is hij niet rouwig om zijn langere verblijf in België. "Ik vind dat het goed gaat bij Club Brugge. Ik heb een fijne seizoenstart gehad en heb veel gespeeld, dus dat is fijn", aldus de buitenspeler, die met het nationale team in Spanje verblijft. "Bij het nationale team voel ik me ook heel goed, het is fijn om terug te zijn hier in Spanje in warme omstandigheden met de jongens."

Feyenoord zat in de slotfase van de zomerse transferperiode nadrukkelijk achter Skov Olsen aan. Feyenoord bood een recordbedrag en waarschuwde dat het een 'take it or leave it'-bod was: als Club Brugge het bod niet accepteert, zou Feyenoord doorschakelen. Club Brugge mikte echter op een transfersom van ongeveer twintig miljoen euro en dat was Feyenoord niet bereid te betalen.

Feyenoord schakelde daarop door naar Assane Diao, die over moest komen van Real Betis. De bekerwinnaar van vorig seizoen bereikte een akkoord met zowel de club uit Sevilla als de speler zelf. Uiteindelijk ontstonden er echter problemen aan de kant van de speler, waardoor de transfer geen doorgang vond.

Saiba mais sobre o veículo