Türkiye-Çekya Mücadelesinin Muhtemel 11'leri | OneFootball

Türkiye-Çekya Mücadelesinin Muhtemel 11'leri | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·26 de junho de 2024

Türkiye-Çekya Mücadelesinin Muhtemel 11'leri

Imagem do artigo:Türkiye-Çekya Mücadelesinin Muhtemel 11'leri

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Hamburg'da Çekya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Takım'a üst tur için 1 puan yeterli olacak.

MUHTEMEL 11'LER


Vídeos OneFootball


Çekya: Jindrich Stanek, Tomas Holes, Robin Hranac, Ladislav Krejci, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Lukas Provod, David Doudera, Antonin Barak, Adam Hlozek, Mojmir Chytil.

Türkiye: Altay Bayındır, Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.

Portekz'in 6 puanla zirvede yer aldığı F Grubu'nda 2 maçta 3 puan toplayan Türkiye, Gürcistan karşısında elde ettiği 3-1'lik galibiyetle grubu açtı. 2. maçta Portekiz'e 3-0 mağlup olan ay-yıldızlılar grubun 2. sırasında yer alıyor.

Grupta son sıradaki Gürcistan ile birlikte 1 puanı bulunan Çekya ise 2-1'lik Portekiz yenilgisiyle başladığı grup aşamasında 2. haftada Gürcistan ile 1-1 berabere kalarak ilk puanlarını elde etti.

Türkiye-Çekya mücadelesini Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene üstlenecek. Mücadelede dördüncü hakem olarak Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskas görev yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Kwiatkowski olacak.

90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Saiba mais sobre o veículo