'Transfer in stroomversnelling: Napoli komt met zeer creatieve en opvallende oplossing om Romelu Lukaku zo snel mogelijk over te nemen van Chelsea' | OneFootball

'Transfer in stroomversnelling: Napoli komt met zeer creatieve en opvallende oplossing om Romelu Lukaku zo snel mogelijk over te nemen van Chelsea' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 de julho de 2024

'Transfer in stroomversnelling: Napoli komt met zeer creatieve en opvallende oplossing om Romelu Lukaku zo snel mogelijk over te nemen van Chelsea'

Imagem do artigo:'Transfer in stroomversnelling: Napoli komt met zeer creatieve en opvallende oplossing om Romelu Lukaku zo snel mogelijk over te nemen van Chelsea'

Napoli wil de deal voor Romelu Lukaku zo snel mogelijk afronden. In Italië wachten zo op de Rode Duivel en dus schakelt de club een versnelling hoger.

Het gerucht van Romelu Lukaku naar Napoli werd al snel iets heel concreet. Ondertussen is de Rode Duivel al lang aan het wachten op zijn transfer.


Vídeos OneFootball


Dat komt ook omdat ze bij Napoli wachten tot Victor Osimhen vertrekt. De Nigeriaanse spits was op persoonlijk vlak rond met PSG, maar de Franse club wil het gevraagde bedrag van 100 miljoen euro niet betalen.

Daarom is Napoli beginnen nadenken. Volgens Het Laatste Nieuws ligt er nu plots wel een creatieve oplossing op tafel. Napoli zou dan Lukaku voor 25 tot 30 miljoen euro kopen, om te beginnen.

Osimhen wordt op zijn beurt uitgeleend aan Chelsea, met een verplichte aankoopoptie. De spits was totaal geen prioriteit bij Chelsea, maar de deal wordt nu wel overwogen.

Osimhen wil nog steeds graag naar PSG, maar een transfer naar de Premier League ziet hij ook wel zitten. Op deze manier hoopt Antonio Conte erop dat Lukaku sneller bij zijn groep zit. De twee clubs hebben rechtstreeks contact met elkaar.

Saiba mais sobre o veículo