Top 5 reisbestemmingen voor voetbalfans | OneFootball

Top 5 reisbestemmingen voor voetbalfans | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Ajax1.nl

Ajax1.nl

·30 de setembro de 2024

Top 5 reisbestemmingen voor voetbalfans

Imagem do artigo:Top 5 reisbestemmingen voor voetbalfans

Voetbal is een wereldwijd geliefde sport, maar er zijn landen over de hele wereld die echt voetbalgek zijn. Als je je liefde voor reizen wilt combineren met je passie voor voetbal, dan zouden deze bestemmingen bovenaan je lijstje moeten staan. Wil je sparen voor je voetbalreis? Je kunt dan eventueel wedden op voetbalwedstrijden in diverse online casino’s legaal in Nederland!

  1. Barcelona 

Barcelona is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming en dat is niet voor niets: het staat vol met prachtige stranden, historische architectuur en heerlijk eten. Maar het is ook een van de meest ongelooflijke steden om te bezoeken als fan van het mooie spel, met de Catalaanse stad die al lang bekend staat als een voetbalparadijs. Ga naar het Camp Nou-stadion om alles te leren over Messi en Ronaldinho tijdens een rondleiding door het grootste stadion van Europa. Er is hier zelfs een interactief museum om van te genieten.


Vídeos OneFootball


  1. Parijs

Fans van Paris Saint-Germain zullen ongetwijfeld dolgraag naar het beroemde Parc des Princes Stadium willen. Het stadion biedt tours die op de bucketlist van elke voetbalfan staan, waaronder een premium all-access pass voor de trofeeënkamer, het stadion en ook de virtual reality-tentoonstelling. Als je met een groep reist, hoef je je geen zorgen te maken, want er is voor ieder wat wils en de stad zelf zit vol met fantastische attracties om een ​​werkelijk onvergetelijke reis voor fans te garanderen.

  1. Manchester

Manchester heeft niet één maar twee geweldige teams en een echt levendige sfeer, wat het een geweldige bestemming maakt om te bezoeken als je een fan bent van de sport. Ga naar Old Trafford of het Etihad-stadion om deze teams in actie te zien of geniet van de geschiedenis in het National Football Museum. Er is zelfs een café met een voetbalthema in de buurt dat deze stad bevestigt als een van de meest voetbalgekke locaties ter wereld.

  1. Milaan

Meer dan 80.000 Milanese fans kijken naar hun iconen die het opnemen tegen hun rivalen, AC en Inter, in het spectaculaire San Siro-stadion. De voetbalwedstrijden hier zijn een lust voor het oog, gehouden in wat aanvoelt als een gladiatorenstadion. Hoewel het lastig kan zijn om tickets te bemachtigen tijdens je reis, zijn er genoeg plekken om de wedstrijd lokaal te bekijken en je kunt altijd experts raadplegen om te zien wie de beste kansen heeft om te winnen. Je kunt het hele jaar door een rondleiding over het terrein en het trofeeënmuseum volgen om te genieten van de grandeur van dit indrukwekkende gebouw.

  1. Londen

Londen is een van de sporthoofdsteden ter wereld, niet alleen de thuisbasis van voetbal, maar ook van het Wimbledon-toernooi en rugbywedstrijden in Twickenham. Maar voetbal is hier oppermachtig en er zijn talloze stadiontours om van te genieten, met zes van Engeland’s 20 Premier League-clubs die hier gevestigd zijn. Ga naar Wembley voor een wandeling over het terrein en een kans om de architectonische hoogstandjes van de thuisbasis van het Engelse nationale team te bewonderen.

Saiba mais sobre o veículo