Super League: Nederlandse aanwinst RSC Anderlecht reageert voor het eerst | OneFootball

Super League: Nederlandse aanwinst RSC Anderlecht reageert voor het eerst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 de junho de 2024

Super League: Nederlandse aanwinst RSC Anderlecht reageert voor het eerst

Imagem do artigo:Super League: Nederlandse aanwinst RSC Anderlecht reageert voor het eerst

RSC Anderlecht heeft met Nikki IJzerman een internationale transfer weten te realiseren. Daarmee gaan ze verder in hun zoektocht naar nieuwe speelsters om naast een achtste titel op rij ook eens mee te spelen in de Champions League.

"Nikki IJzerman heeft een éénjarig contract getekend bij de RSCA Women. De 23-jarige sluit zich aan bij paars-wit en komt over van het Nederlandse ADO Den Haag. Ze zal het shirt met rugnummer 29 dragen", aldus RSC Anderlecht vorige week op haar webstek.


Vídeos OneFootball


De speelster lijkt klaar te zijn voor een nieuw seizoen in het buitenland. RSC Anderlecht van zijn kant zou graag eens de groepsfase van de Champions League halen. Daarbij kan internationale ervaring zeker van pas komen.

IJzerman zelf heeft alvast een eerste reactie gegeven op haar contract bij RSC Anderlecht: "Het is een grote club, zowel bij de vrouwen als bij de mannen denk ik. Het is ook een naam die klinkt, ook in Nederland", aldus de Nederlandse.

IJzerman is er klaar voor bij Anderlecht

"Toen ik aan mijn familie en vrienden vertelde dat ik er heen zou gaan, waren ze wel onder de indruk. Ik heb voor Anderlecht gekozen omwille van de faciliteiten, waar ik ook volledig voor het voetbal kan gaan en me daarop kan focussen."

IJzerman beseft dat ze een goede techniek heeft en een prima schot: "Waar ik te weinig gebruik van maak. Brussel? Ik ben er nog niet zoveel geweest, maar het lijkt een hele mooie en heel grote stad. Ik hoop er veel meer van te gaan zien."

Saiba mais sobre o veículo