Standard haalt speelster opnieuw op bij RSC Anderlecht | OneFootball

Standard haalt speelster opnieuw op bij RSC Anderlecht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de junho de 2024

Standard haalt speelster opnieuw op bij RSC Anderlecht

Imagem do artigo:Standard haalt speelster opnieuw op bij RSC Anderlecht

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. En daarbij komen de Belgische topclubs ook al eens in elkaars vaarwater terecht. Het is deze week niet anders.

Lola Wajnblum maakt niet voor het eerst de overstap van landskampioen Anderlecht naar Standard de Liège Fémina. Dat hebben de Rouchettes officieel bekendgemaakt op hun sociale media en hun website. Toch opvallend.


Vídeos OneFootball


Het is bovendien niet de eerste keer dat Wajnblum van Anderlecht naar Standard trekt. In Luik moet de aanvalster de komende seizoenen gaan proberen om ook de titel nog eens naar de Vurige Stede te gaan halen.

Imagem do artigo:Standard haalt speelster opnieuw op bij RSC Anderlecht

"Lola Wajnblum, geboren op 22 januari 1996 (28 jaar), begon haar carrière bij Standard Femina in 2011 vooraleer ze twee seizoenen later naar RSCA Women trok. De middenveldster keerde terug naar onze club tussen 2017 tot 2021."

Terug van weggeweest

"Daarna was ze kort nog even actief bij OHL Women en de laatste twee seizoenen speelde ze opnieuw bij RSCA Women, waarmee ze 2x landskampioen werd", aldus de Rouchettes op hun webstek over de terugkeer van Wajnblum.

"Standard de Liège is verheugd om Lola terug te mogen verwelkomen en wenst haar een succesvolle comeback toe." Ook wij willen van de gelegenheid gebruik maken om haar alvast veel succes te wensen bij Standard.

Saiba mais sobre o veículo