‘Slot zet vrijdag nog handtekening onder contract bij Liverpool, officiële aankondiging aanstaande’ | OneFootball

‘Slot zet vrijdag nog handtekening onder contract bij Liverpool, officiële aankondiging aanstaande’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de maio de 2024

‘Slot zet vrijdag nog handtekening onder contract bij Liverpool, officiële aankondiging aanstaande’

Imagem do artigo:‘Slot zet vrijdag nog handtekening onder contract bij Liverpool, officiële aankondiging aanstaande’

Arne Slot tekent vrijdag nog zijn contract bij Liverpool, zo laat Fabrizio Romano weten. De oefenmeester van Feyenoord zou al sinds eind april dicht bij een overstap naar de Engelse topclub zijn, maar tot een definitieve overstap kwam het tot dusver nog niet.

De afgelopen weken heeft Slot vaker aangegeven dat hij verwachtte dat het wel rond zou komen tussen Feyenoord en Liverpool. Inmiddels lijkt alles dus helemaal in kannen en kruiken te zijn en kan de keuzeheer van de Rotterdammers vrijdag nog zijn krabbel zetten onder een verbintenis in de Britse havenstad.


Vídeos OneFootball


Volgens Romano laat de aankondiging van Slot nog op zich wachten tot Liverpool het een geschikt moment vindt. Daarbij zal worden gewacht tot de werkvergunningen van een aantal van de stafleden van de oefenmeester binnen zijn.

In Rotterdam houdt alles en iedereen al weken rekening met het vertrek van Slot. Zo werd de oefenmeester in het thuisduel met PEC Zwolle minutenlang toegezongen door de aanwezige supporters en plaatste de club vrijdagmiddag een prachtige video als eerbetoon aan de trainer.

Saiba mais sobre o veículo