S'escapa a l'últim sospir | OneFootball

S'escapa a l'últim sospir | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: Girona FC

Girona FC

·10 de maio de 2024

S'escapa a l'últim sospir

Imagem do artigo:S'escapa a l'últim sospir

Alavés 2-2 Girona: Massa càstig

S'escapa la victòria a Mendizorrotza. El Girona ha anat de menys a més en el partit, i ha manat al marcador durant tota una segona part en la qual ha tingut el control del joc i ha generat arribades clares per sentenciar. Els de Míchel Sánchez s'han sentit còmodes amb la pilota i han fet mèrits per marxar amb els tres punts, però igual que a la primera part han resistit en un tram de dubtes en el qual s'han encomanat a Gazzaniga, els bascos han fet el mateix amb Owono a la represa i han tret rèdit d'una acció a pilota aturada a l'afegit.

Eric García colpeja primer

El central català ha obert el marcador molt d'hora. Elevant-se més que ningú, ha col·locat molt bé amb el cap la pilota al pal llarg quan només s'havien jugat quatre minuts, i ha fet valer l'estratègia per anotar el seu quart gol de la temporada. L'alegria ha durat poc, i els locals han aconseguit igualar el marcador poc després mitjançant Jon Guridi. El davanter ha culminat una transició del seu equip amb un xut dins l'àrea i ha obert un tram de partit en el qual els bascos han amenaçat amb atacs ràpids i verticals i han exigit a Gazzaniga la seva millor versió. Els gironins han resistit i han capgirat la situació. Sávio ha tingut un mà a mà que ha salvat Owono amb el peu, i a Dovbyk se li han anticipat en última instància a l'àrea petita quan es disposava a rematar.


Vídeos OneFootball


Imagem do artigo:S'escapa a l'últim sospir

Un golàs de Yangel Herrera per donar pas al millor Girona

Al límit del descans, Yangel Herrera ha marcat un golàs que ha permès recuperar l'avantatge i que el Girona mostrés la seva millor cara a la represa. Ha estat en ena acció molt ben trenada entre Portu, Tsygankov i el mateix Dovbyk, que ha habilitat a Yangel Herrera per xutar des de la frontal. El tir, potent i col·locat, ha tret les teranyines a l'escaire per tancar de la millor forma una primera part plena de ritme i alternatives. A la tornada de vestidors, el Girona s'ha fet amb el domini del matx i ha creat perill amb facilitat. Una passada genial de Miguel ha trencat totes les línies del conjunt local i ha deixat sol a Dovbyk, que s'ha tornat a topar amb Owono. Sávio, culminant d'exterior una jugada iniciada a l'altra banda, ha tornat a fregar el tercer gol, i el brasiler s'ha quedat de nou molt a prop després d'una combinació amb Portu, però ha creuat massa el xut.

Penalitzats en l'última acció

El Girona tenia el partit sota control i als bascos els ha costat molt seguir el ritme que han imposat els de Míchel Sánchez al segon temps. La manca d'efectivitat, però, els ha donat aire per a fer una última empenta a l'afegit, i han trobat premi. En una pilota penjada des del mig del camp, Tenaglia s'ha elevat al segon pal i l'ha prolongat al cor de l'àrea, on ningú l'ha pogut allunyar i Jon Guridi de nou ha posat el cap per igualar l'electrònic. Queden encara tres partits per seguir lluitant la segona posició i gaudint d'un equip que ja ha fet història. Aquest dimarts rebem la visita del Villarreal a Montilivi (22 h).

Saiba mais sobre o veículo