Sergio Ramos kan loopbaan nieuw leven inblazen bij Europese grootmacht | OneFootball

Sergio Ramos kan loopbaan nieuw leven inblazen bij Europese grootmacht | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·04 de outubro de 2024

Sergio Ramos kan loopbaan nieuw leven inblazen bij Europese grootmacht

Imagem do artigo:Sergio Ramos kan loopbaan nieuw leven inblazen bij Europese grootmacht
Imagem do artigo:Sergio Ramos kan loopbaan nieuw leven inblazen bij Europese grootmacht

© IMAGO/FootballTransfers

Sergio Ramos is de droomkandidaat voor Juventus om de langdurig geblesseerde Bremer op korte termijn te vervangen, zo meldt Tuttosport. De Braziliaans international viel geblesseerd uit in het Champions League-duel met RB Leipzig (2-3 winst) en is waarschijnlijk het volledige seizoen uitgeschakeld. Ramos wordt gezien als zijn vervanger. De 38-jarige centrale verdediger zit na zijn vertrek bij Sevilla op 1 juli nog altijd zonder club.


Vídeos OneFootball


Ramos heeft de mogelijkheid om in de nadagen van zijn carrière aan de slag te gaan in de Serie A, zo luidt de berichtgeving uit Italië. Juventus zag Bremer woensdagavond uitvallen met een zware kruisbandblessure en de verwachting is dat hij liefst twaalf maanden uit de roulatie ligt. Ramos wordt door de Italiaanse topclub gezien als ideale vervanger voor Bremer, die twee jaar geleden voor 46,9 miljoen euro overkwam van Torino.

Het wegvallen van Bremer betekent een fikse aderlating voor Juventus. Trainer Thiago Motta kan namelijk dit seizoen geen beroep meer doen op een van zijn steunpilaren in het hart van de defensie. Bremer was sinds zijn komst uitgegroeid tot sterkhouder bij de Oude Dame en was dit seizoen ook onomstreden. De 27-jarige verdediger startte onder Motta alle acht duels en maakte door zijn noodlottige blessure alleen tegen Leipzig de 90 minuten niet vol.

Motta is volgens de meest recente berichtgeving uit Italië erg gecharmeerd van Ramos en ziet in de ervaren verdediger de ideale vervanger voor Bremer op korte termijn. De 180-voudig Spaans international zit nog altijd zonder club sinds zijn vertrek bij Sevilla, waar hij vorig jaar transfervrij neerstreek nadat hij Paris Saint-Germain had verlaten. Ramos kwam vorig seizoen 37 keer (7 goals, 1 assist) in actie namens de Spaanse subtopper. Sevilla en de mandekker besloten uiteindelijk om de samenwerking niet voort te zetten.

Ramos zit inmiddels drie maanden zonder club. Op zijn Instagram-kanaal laat de rechtsbenige verdediger echter wekelijks beelden van zichzelf zien waarin hij hard aan het trainen is. Ramos blijft aan zijn fitheid werken, maar vond nog geen nieuwe club. Hij werd afgelopen zomer in verband gebracht met onder meer San Diego FC, Saoedische clubs en het Egyptische Zamalek, maar ging niet in op deze aanbiedingen. Mogelijk lonkt er nu een nieuw avontuur in de Europese top bij Juventus voor Ramos.

Ramos won tot nu toe in zijn loopbaan tal van prijzen. De centrumverdediger werd wereldkampioen in 2010 en tweemaal Europees kampioen (2008 en 2012) met Spanje. In clubverband kende hij zijn grootste successen in zestien seizoenen bij Real Madrid, waar hij vier keer de Champions League won en vijfmaal landskampioen van Spanje werd. Ook won de rechtspoot tweemaal de Spaanse beker, vier keer de Supercopa en driemaal de UEFA Super Cup in dienst van de Koninklijke.

Saiba mais sobre o veículo